Pai nu e pacat sa injuri de cineva care nu exista si a fost inventat de bogati ca sa prosteasca fraierii, am mai explicat cine si de ce a fost inventata religia, am explicat si am facut trimitere la fapte si logica de unde reiese adevarul.
Am explicat ca dat fiind natura umana si predispozitia omului de a crede in cai verzi pe pereti, smecherii s-au prins de asta, asa ca, cam acum 3000 de ani cand erau sefii aia de trib, aia vroiau sa ramana la putere si sa-si puna copiii mai departe acolo, iar ca oamenii sa nu conteste si deci sa se supuna si sa le munceasca lor pe mai nimic, a trebuit sa zica ca dumnezeu sau zeii iau pus acolo ca, conducatori, si atunci oamenii nu mai contestau.
Apoi imparatii, regii, etc.
De aia a fost inventata toata smecheria asta cu religia, dumnezeu si altele.
Ca dovada ca si acum religia conduce politicul, tu n-ai vazut ca nici o conducere nu se ia de biserica?
Si n-ai vazut ca toti liderii astia religiosi sunt f bogati?
Isus ce a fost? Un om de rand simplu dar bun care tinea cu amaratii, a dat din cioc prea tare contra la bogatasi, si l-au asasinat, atata tot.
Nui bine mergi la un preot Spune-i ce ai pe Suflet si inima ta nu-i o rusine sa stI spune-i si lui ce ai spus aicia si sigur o sate ajute cu adevarat o sate indrume si ai sa vezi ca nu-i de glumit si de joaca cu dumnezeu.
anonim_4396 întreabă: