| SatinEffect a întrebat:

Cum pot unii oameni sa bea sucuri cum sunt fanta aia roz? Arata asa artificial. nu e nesanatos?

8 răspunsuri:
| Kamiyashiro a răspuns:

Toate sucurile acidulate in cantitate mare sunt nesănătoase. Motiv pentru care unii care au de tinut dieta le este interzis sa bea suc acidulat. Sportivii pentru a avea performațe din nou, le este interzis sucul acidulat. In general e bine sa nu exagerezi cu nimic. Sunt foarte bune la gust, dar nu ofera nimic decat probleme.
Ca si alcoolul. E o otravă. In cantități mici organismul suportă. La cantități mari deja distrugi in corp celulele.

| Thevanityoftheshadows a răspuns:

Aproximativ orice este nesănătos în cantități prea mari, în special băuturile carbogazificate, dar cum noi oamenii avem diferite curiozități, dorințe mai mult sau mai puțin toxice sau obișnuințe care au apărut din diverse motive, pot spune că nu este surpinzător faptul că oamenii beau suc fanta roz. Acum depinde și de cum vezi tu lucrurile. O persoană care face mișcare zilnic și are o dietă preponderent echilibrată, dacă alege să bea fanta o dată la nu știu cât timp, nu va păți în general nimic grav de la acea băutură.

| Hammurabi a răspuns:

Nu e absolut nici o diferență în privința consumului "sănătos" între felurile de Fanta.
Toate-s la fel.
Și așa cum au spus și ceilalți, nu e bine să faci excese.

| Dismally a răspuns:

Toate sucurile contin coloranti si nu sunt sanatoase, nu e nici o diferenta intre cel roz si cel portocaliu sau alta culoare.

| AnemonaP a răspuns:

Băutura mea preferată chiar e Fanta fruit twist, o băutură roz. Nu știu dacă este aceeași despre care vorbești dar tot roz este. Nu-mi pasă cum arată dacă este bunlaughing De sănătos, clar nu este sănătos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că au gust bun.

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu știu, pe mine mă doare stomacul numai când mă uit la culorile lor.
Da, e foarte nesănătos dar aparent nu le pasa. Poate merg pe principiul ca o viața au și ei și trebuie trăită laughing.

| T0T a răspuns:

Totul poate fi nesănătos. Sucurilor li se pot da ce culoare se dorește. Tocmai, manipularea mare e atunci când unui suc i se dă culoare și miros care par naturale. Nu te lăsa păcălit.