anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti face bucle cu placa de intins parul? Help me please!

20 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Nu poti, iti trebuie fier sau capat de placa care creponeaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pei iti pui o suvita de circa 1-2 cm intre placi dupa care invarti si in functie de cat de incinsa e placa iti dai seama cat sa il tii!
Nu va iesi chiar perfect dar asta e!

| RappK a răspuns:

Poi nu potilaughing. ia'ti ondulatorhappy

| cutza a răspuns:

Eu am citit intr-un articol ca e posibil, sper sa ma intelegi:
prinzi o suvita de parp in placa undeva la jumatatea ei de lungime tinind in cealalta mina suvita ramasa, dupa care intorci intorci placa spre tine-in jos, o intorci undeva de 3-4 ori astfel ca suvita ramasa sa-ti iasa in fata dupa care trage cu incetul!
P. S. daca ai un par foarte lung il prinzi de mai sus
succes!
sper sa-ti iasa!

| bebe a răspuns:

Nu poti, incearca cu un ondulator

| DianaLostInDreams a răspuns:

Mai bine ti le faci cu ondulatorul.Si in plus e mai usorhappy

| DeeDee_1261 a răspuns:

Nu poti face bulcle cu placa.Placa este doar pentru a face parul drept si atath... Buclele le poti face cu ajutorul unui ondulator.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iei o suvita, pui placa pe el si o intorci, apoi targi in jos, dar inainte aplica un gel un spray pe parde ondulat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur ca poti oh go on si astia care nu stiti nu va mai dati cu parerea...Prizi o suvita cu placa mai jos de radacina, intorici suvita peste placa, ti de ea in jos si tragi placa incet spre varfbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum a zis mai sus eu mi-am mulat placa acum doua zile si primul lucru pe care l-am facut au fost buclele! mie mi-au iesit minunattttt, sunt f incantata! (Este o placa micuta, daca ai din aceea lata nu o sa-ti iasa niciodata) Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti iei o suvita nu prea groasa nici prea subtire, o piepteni, pui placa pe suvita, suvita o dai peste cap pe placa, dupa aceea invarti placa spre cap de doua ori si dupaa aceea aluneci incet pe suvita de par. Sper ca ai inteles!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In seara asta tocmai mi-am facut niste bucle superbe cu placa! deci se poate.

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Ba se poate face bucle si cu placa de intinswinking iei suvitele de par si le rotesti in jurul placii si iti ies chiar forte frumoasewinking :p

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci.love struck
am urmat instructiunile date de fetele/baietii :]] care au raspuns inaintea mealove struck
si vreau sa va spun ca si eu imi doream sa aflu cum se fac bucle cu placa.si voi astia are ziceti ca nu se poate.mai bine taceti`!;]]... daca nu stiti nu vb.love struck
deci. mersi;* pentru ajutor
>:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba da se pot face bucle cu ajut placii de intins parulrolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se poate face bucle cu placa de par dar trebuie sa fie profesionala. eu am incercat si mi a iesitwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este foarte usor sa iti faci bucle cu placa...eu am facut la n mi de persoane...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Merge ma.
laughing
Cu placa foarte subtire sau cu placa speciale pentru bucle tongue

| mihaiel4ik a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=mv7kG2XGdJA&feature=relmfu
uite aici...
Mai gasesti pe youtube doar daca scrii "bucle cu placa" si atit. Mult succes;**