| alexandradlr a întrebat:

Cum poți face sa nu te mai afecteze părerile celorlalți?

7 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Singura nu poti asta, adica sa faci sa nu te mai afecteze parerea altora.

Singura sansa este ca ai putea consulta un psiholog, poate acela te poate ajuta, dar nu e sigur nici aia.
Pentru ca ala crede ca iti pasa de parerea altora din cauza a unor chestii din copilarie care erau neinregula in relatia ta cu parintii.
Si va incerca sa demonteze chestiile alea, si dupa aia vei simti ca nu mai esti afectata.
Altfel nici o sansa si vei suferi mereu.
Asa ca ai de ales:

1 - Stai asa si vei suferi toata viata jucandu-se oricine cu tine cu parerile lor.
2 - Incerci macar sa rezolvi la un psiholog si ai sanse destule sa reusesti, si nu vei mai suferi.
Tu alegi, a treia solutie nu exista.

| mentholinks a răspuns:

De ce te afecteaza parerile? Daca ele sunt corecte e normal sa te afecteze, daca nu, atunci oamenii aia sunt niste idioti.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei

Începând să conștientizezi că tu nu ești imaginea ta, că imaginea e ceea ce cred ceilalți despre tine, cum te percep ei

Să nu te mai identifici cu ceea ce cred ceilalți despre tine ci cu ceea ce crezi și știi tu despre tine nu cu ceea ce îți insuflă ei

| Together a răspuns:

Afli ce iti doresti si iti faci un plan pe care il urmezi riguros.

Cresti in varsta si realizezi cati oameni sunt, fiecare cu parerea lui, manata de interesele lui. Cand un om exprima o parere despre tine, exprima doar cum a procesat el ce a observat.

Te inconjori cu prieteni care gandesc cam ca tine, astfel ca atunci cand apare unul care te desconsidera, experienta ta iti spune ca "societatea" gandeste ca tine, deci persoana respectiva e pe dinafara, o exceptie care nu trebuie luata in considerare.

| Cynthia20 a răspuns:

Poți să faci asta devenind nesimțită. Nu știu să existe un cuvânt mai bun ca să descrie o persoană care nu este afectată de părerile celorlalți. Nesimțirea asta are niste grade, tu le alegi.

Întrebări similare