| AndrewTate7789 a întrebat:

Cum poți fi mai dur și tupeist ca să fii văzut și de fete?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fetelor bune si destepte nu le plac baietii duri si tupeisiti, dimpotriva!
De ce ai vrea sa afii asa, ca sa agati numai parasute si rapandule?

| sierra1 a răspuns:

Dacă tot ți-ai pus nume (de user) de pușcăriaș, rezolvă problema asta mai intâi

https://www.tpu.ro/......entare-si/

| Violleta2022 a răspuns:

Tu crezi ca unul tupeist cu toti dintii cariati in gura, va avea succes vreodata la vreo fata?
Ca eu nu cred!

Asta, apropo de declaratia ta:

"în 24 Septembrie | AndrewTate7789 a întrebat:
Am probleme cu dantura, îmi trebuie câteva zeci de mii de lei sa mi-o fac ca trebuie sa îmi luna 6 implanturi dentare și coroane durabile în timp, în partea de sus nu am doi dinti caninii și premolarii..."

| StoicAnalysis a răspuns:

E o preconceptie putin gresita. Nimanui nu-i place un badaran insensibil care se ia la bataie si scuipa seminte la colt de strada.

Ideea ca barbat este sa arati ca esti responsabil, ferm in decizii ( adica sa fi hotarat si sa nu te fastacesti ), intelegator, sa arati ca nu poti fi calcat in picioare de altii, sa arati mila atunci cand e cazul si sa fi nemilos atunci cand e nevoie. Asta se invata pe parcursul a multor incercari in viata sau a multor ani de zile. Nu orice om poate deveni barbat.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Baga sala

| TimberWolf a răspuns:

Te imprietenesti cu bagabonti si te invata aia.

| LisaJulie a răspuns:

Este important sa știi ce vrei și sa lași timiditatea deoparte când vorbești cu o fata sau când o inviti undeva! Eu îți recomand să încerci să practici un sport pentru a avea mai multa încredere în tine de preferat football, baschet, înot sau tennis

| EestiSodalane a răspuns:

E așa hilar că întrebarea asta se potrivește cu numele tău de utilizator.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Clar esti vazut. Dar nu de bine.

| 1onur a răspuns:

Fi însuți frate cu tine și cu oamenii care sănt oamenii și Dumnezeule îți va scoate în cale pe cine îți dorești și vrei lângă tine.