Pai asta nu se invata, o simti sau nu!
Vine de la sine sau nu, depinde de experienta, de trecut, asta iti formeaza atitudinea fata de oameni.
Insa totusi eu nu ma las, daca 15 m-au dezamagit, nu inseamna ca ma va dezamagi urmatorul, eu dau nota 10 la inceput, si scad din ea pe timp ce trece daca face prostii, nu pe dos sa nu dau credit din start, pentru ca risc sa pierd un om de calitate.
Si asa am facut, si asa am castigat 3 prieteni f buni, desi majoritatea ma dezamagisera.
Aveam asteptari de la ei sa fie okey, nu ca ceilalti.
Nu cred ca poti sa nu mai ai așteptări de la oameni.
Spre exemplu, la un moment dat o sa te îndrăgostește, o sa vrei sa te căsătorește si nu o sa poti sa nu ai așteptări de la partener.Adica te astepti ca si el sa te iubească,te astepti ca si el sa te respecte etc...
După poate faci copii, nu o sa ai cum sa nu ai așteptări de la ei sa fie cu capul pe umeri, sa învețe, sa fie cuminți etc.
Nu o sa ai cum sa nu ai așteptări de la șeful tău, sa te plateasca pentru munca depusă sau sa iti de-a prima cand muncești peste program etc.
În primul rând prin a fi o persoană independentă imediat ce ai terminat școala, ai un loc de muncă!
NICIODATĂ, în afară de părinți, nu te va ajuta cineva sincer, fără a avea un interes!
Pai nu trebuie sa ai asteptari de la nimeni! asa e normal! sa ai viata ta! nu a altora!
Trecand prin astfel de momente. Altfel... nu se prea poate, pe termen lung.
Dupa ce treci printr-un astfel de moment, o sa fii automat mai atenta, data viitoare.
Analizand oamenii, dar si sa intelegi ca nimeni nu-ti este dator, nu te afli pe postament.