| AnaAna8 a întrebat:

Cum poti sa recapeți încrederea unei persoane? Am vorbit mai demult cu niște fete despre posibilitatea ca unui coleg de al nostru sa îi placa de o alta colega pentru ca o privește intr-un mod diferit și îi zâmbește de fiecare data când se uita la ea și noi asta am constatat. Astăzi, m-am întâlnit cu acea fata si mi-a povestit ca va sta în banca cu el, așa ca i-am zis ca o place. M-am gândit sa o fac, ca sa nu îi dea speranțe false și pur și simplu ca sa știe. Le-am zis și eu acelor fete ca i-am zis ca posibil ca băiatul sa o placa dar ele s-au supărat și mi-am pierdut încrederea în ele. Cu toate ca eu nu am zis nimic despre ele, dar ele s-au supărat fiindca era discuția noastră. Ce fac eu acum sa le câștig încrederea?

3 răspunsuri:
| ElisaAna a răspuns:

Nu am inteles nimic.

| AnaAna8 explică (pentru ElisaAna):

I am zis unei fete ca o place un băiat. Chestia asta am observat o cu alte fete cu care am și discutat. Când au aflat ca i am spus, s-au supărat pentru ca era discuția noastră.

| tanasevlad91 a răspuns:

Fa-le temele, bomboane zilnic laughing glumesc, poarta o discutie serioasa cu ele, explica-le punctul tau de vedere si cere-ti scuze, si fa o promisiune cum ca nu vei mai gresi in viitor, bafta