anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poți să treci mai ușor peste moartea unui animal drag? sad

7 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Nu prea poti, eu d-aia evit sa am animale in viitor, ma atasez foarte mult de ele si ma despart greu, De animale ma atasez cel mai repede, mi-au murit si mie animale si n-am mai putut manca in ziua aia, a trecut cu timpul pierderea insa voi pastra mereu in memorie

| Mosotti a răspuns:

Iti iei altul la fel, asta prima data, apoi in timp trece durerea, mai ales ca ai cumva teoretic pe acelasi.
Asa a facut prietenu meu, i-a murit pechinezul, si si-a luat unul la fel, era ca si cum era tot ala, se comporta la fel, se juca la fel, arata la fel.
A trecut mult mai bine peste asta prin metoda asta.

E ca si cum ti-a murit tata si iei o clona a lui cu tot ce avea celalalt, care te iubeste la fel, care te recunoaste la fel de copil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Timpul vindeca orice rana happy îți iei altul, cu timpul te vei atașa de el și îl vei indragii la fel de mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu poti. E o tragedie care-ti va provoca traume vizibile intreaga viata.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Chiar nu știu asi fi vrut sa știu soluția să-ți spun

| Jus7t a răspuns:

Te gândești ca e într-un loc mai bun, ca încă exista doar ca e sub alta forma.
dar aste trec în timp.
mie încă îmi e dor de fiecare data când îmi aduc aminte de motanul meu, a fost singurul animal pe care l-am iubit și care m-a iubit, a fost cel mai bun prieten al meu în perioada aia, nu era doar un animal de companie.
dar te împaci cu gândul.

| IonutSiAtat92 a răspuns:

Poti dar nu asa usor.Pe mine ma afecteaza o perioada dar dupa ma impac cu ideea.