| PlayingWithABROKENSmile a întrebat:

Cum poti spune ca urasti minciuna/oamenii care mint?
Toata lumea minte. Nu urasti partea aceea si la tine? sau poti spune ca tu nu minti? raised eyebrows

Fundita! :]

3 răspunsuri:
| anyia a răspuns:

Consider ca oricat de perfecti am fi, tot am mintit macar o data in decursul vietii noastre. Cei care sustin cu tarie ca urasc minciuna nu sunt decat niste persoane care doresc sa se afirme...prin ce? Tot prin minciuni! Sustinand ca detesti minciuna(care exista si in tine), nu faci altceva decat sa confirmi statutul tau, sa spui ca de fapt te urasti. E adevarat ca unii exceleaza in acest domeniu si este enervant sa-i vezi turnandu-ti gogosi dar asta-i soarta. Desteptare!happy

| Freedom_1119 a răspuns:

E o tema ft interesanta, niciodata nu mi-a trecut prin cap...Si uite,acu', daca stau sa ma ghindesc, urasc oamenii care mint si ma urasc si pe mine intr-o arecare masura.De primul lucru am spus des, iar de al doilea nici pomina...insa ar trebui sa fie invers,caci cum a spus Susan Forward "Nimic nu se va schimba in viata noastra atita timp cit nu ne vom schimba propriul comportament". Daca vrem o lume fara de minciuna si fara de oameni minciunoshi trebuie sa incepem cu sine, sa nu mai mintim noi, astfel facem un pas inainte.

| Freedom_1119 a răspuns:

Anda,nimeni nu spune ca exista cineva care nu a mintit in viata lui, insa trebuie cel putin sa tindem spre asta si nu sa luam minciuna ca pe o deprindere...