anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti uita pe cineva pe care chiar il iubesti cu tot sufletul,care daca ar zice da-mi ochi i-ai da fara sa stai pe ganduri,macar sa il scot din inima daca nu il pot uita, va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Morrígu a răspuns:

Oh, ce urât. Poate nu are, şi e doar în mintea ta, iar el se confruntă cu o fază nasoală. Apropiel de tine şi întreabă-l ce are, apoi dacă nu vrea să îţi spună îl întrebi dacă are pe altcineva, este foarte laş dacă nu îţi spune în faţă. dacă îţi greşeşte aşa..nu te merită, nici o persoană care înşeală nu merită dragoste, Cum spuneam..Singura soluţie să afli adevărul este să îl întrebi. Cel mai probabil dacă te. înşeală vei suferi, dar vei trece peste :*. Chiar dacă cu greu! După poţi încerca cu o altă persoana, vei trece mai repede peste. Asta dacă găseşti o persoană care să fie lângă tine şi să îi spui exact despre ce este vorba, dar..ca băiat cam greu să-l găseşti pe cel care să aibă atât de multă răbdare.

Salut.

13 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Nu ai cum. iubirea este prea puternica. Trebuie sa accepti situatia si faptul ca el va exista in inima ta mereu, ca vrei sau ca nu vrei.Asta este sufletul. Iubirea e ca o boala.

| valentingb a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate, Casandra. Poate nu il vei uita niciodata, asa e, uneori ceva din ce simti acum ramane pentru totdeauna. Dar in inima ta va fi loc si pentru altcineva, cu timpul, iti va fi mai usor.

| lpavel a răspuns:

Incearca sa-ti ocupi mereu timpul liber, sa nu asculti muzica de dragoste un timp, sa nu te uiti la filme de dragoste, si timpul va rezolva toate, cu cat ca n-ai sa-l poti uita niciodata dar dupa ceva vreme n-o sa mai doara asa...

| Morrígu a răspuns:

Problema e că..nu poţi. Nu îl scote dacă îl iubeşti atât de mult, luptă doar pentru dragostea ta, pierde cel ce renunţă.

| Laugh25 a răspuns:

Pai incearca sa nu ramai singura iar daca ramai...fa niste lucruri, ocupati timpul.
Si nu te gandi la el, vei putea sa'l uiti mai usor, mai repede.
Si nu fii unde sti ca este el.
Asa in timp il vei uita, te vei obisnui ca el sa nu fie langa tine.

| Morrígu a răspuns (pentru Laugh25):

Îmi permiţi să te contrazic puţin? ..adică dacă ea îl iubeşte atât de mult indiferent că este sau nu cu cineva tot se va gandi, şi orice lucru.îi aminteşte de el, pentru că aşa este când iubeşti, şi am păţit şi păţesc.Şi chiar dacă nu îl vede. ochii ce nu se văd nu se uită, ci se aşteaptă...

Salut.

| Laugh25 a răspuns (pentru Morrígu):

Nu stiu cum e in cazul tau dar din propria experienta spun si incerc sa o ajut asa cum am facut eu.Eu il avem pe aceelasi hol cu mine si nu intru in detalii dar l'am uitat in cateva luni..asa singura in timp.
Daca chiar vrei sa'l uiti iti pui toata ambitia ta si orgoliul tau si il vei uita cand nici nu iti dai seama..de fapt sentimentele alea vor disparea.

| Morrígu a răspuns (pentru Laugh25):

Da aşa este! Depinde şi de dragoste şi de caracterul persoanei. Dacă firea îi este mai sensibilă, îi va fi foarte greu dar dacă este mai ' dură ' îi trece mai repede. Într-un final tot îl va uita.

| casandra2222 a răspuns (pentru Morrígu):

Pai chestea e ca noi inca nu ne-am despartit dar il simt rece si cred ca are pe alta...si de asta vreau sa ma retrag asa incet cat inca este cu mine ca sa imi fie mai usor cand o sa plece.ca sigur asta se va intampla

Noi ne-am certat de mai multe ori si acum de vreo 2 saptamani mi-a zis ca inainte mergea cu fete la cluburi fara sa stiu eu dar ca acum s-a schimbat nu mai merge ca ma iubeste(el e musulman) si imi jura pe Allah ca ma iubeste si ca nu mai merge cu altele dar de la o vreme il simt rece si azi spre exemplu a pus o poza pe care scria "iubito fara tine eu am fost la altele" ce concluzie sa trag de aici? ca el e la facultate la 350 km si cred ca acolo merge la cluburi si ma inseala...

| Morrígu a răspuns (pentru casandra2222):

E foarte complicat. Nu prea mai am cuvinte,poate.îi pare rău, oferăi dragostea ta aşa cum poţi. Sau comportă-te la fel ca el, chiar dacă asta poate duce spre răcirea de tot a relaţiei sau el să-şi dea seama că e pe cale să te piardă, şi atunci vezi dacă te iubeşte, sau te înşeală.

Asta-i ca cateodata nu il inteleg, uneori e prea rece si alteori atata ma giugiuleste de numa numa...

Sper să treci peste faza asta proastă! Vorbeşte-i deschis şi sincer.

Noapte Bună.

Oh, ce urât. Poate nu are, şi e doar în mintea ta, iar el se confruntă cu o fază nasoală. Apropiel de tine şi întreabă-l ce are, apoi dacă nu vrea să îţi spună îl întrebi dacă are pe altcineva, este foarte laş dacă nu îţi spune în faţă. dacă îţi greşeşte aşa..nu te merită, nici o persoană care înşeală nu merită dragoste, Cum spuneam..Singura soluţie să afli adevărul este să îl întrebi. Cel mai probabil dacă te. înşeală vei suferi, dar vei trece peste :*. Chiar dacă cu greu! După poţi încerca cu o altă persoana, vei trece mai repede peste. Asta dacă găseşti o persoană care să fie lângă tine şi să îi spui exact despre ce este vorba, dar..ca băiat cam greu să-l găseşti pe cel care să aibă atât de multă răbdare.

Salut.