Buna. Daca tu esti tipa din poza uau, asa o fata cui nu i-ar place.
Oricum nici sani de aia care spargi o cutie de bere.
Medii.
Dar daca-s bine conturati, pot si mici, si mari...
Stii cum e, nici scandura, dar nici barcute.
Nici mici cat nectarinele, nici mari cat baloanele.In tot trebuie sa fie un echilibru.
Nu rade...si eu admir fetele cu sanii mai marisori, nu din acelea care arunca o tzata pe spate si-apoi o arunca inapoi peste umar cu piciorul...
Off. ce fel de intrebare e asta? Tie iti plac barbatii care sunt asa de slabi ca au mainile mai mici ca ale tale?
Normal ca ne plac tipele cu sani mari (dar nu exagerati)
Shin
Cand spui "mici" te referi la acele "cosuri" care trec cu o compresa rece? e evident, nu vad sensul intrebarii, insa sa stii ca "mare" nu inseamna neaparat si bun. in sutien si pushup toti arata bine
Ah Iuliana, nu mai spune prostii de astea! Cum sa nu fii pe placul nostru?! E... Cum sa zic... Mama lor!
Iuliana, nu stiu daca conteaza neaparat sanii pentru un baiat
Daca ai sani mari si altceva lipsa, degeaba. Asa ca, nu iti mai fa probleme in privinta sanilor.
Daca te plac sau nu, baietii, doar o vezi de fiecare data cand iesi pe strada Daca se aduna in jurul tau ca lupii, inseamna ca te plac
Sa fie frumosi! Frumosi pot fi si aia MARI si aia mici...
Nu-ti face griji...multi prefera fetele cu sani mari deci ai un avantaj.
Si daca sunt prea mari...se opereaza nu-i problema.
Poi nu stiu?!, are, nare, nu e prea important asta, sa fie fata sufletista si e de ajuns.
Nu sunt baiat... dar din perspectiva mea cred ca cine te iubeste te accepta asa cum esti...fie ca ai sanii mari fie ca ii ai mici... te pup
Rose_2860 întreabă:
alexutza222 întreabă: