| Intelligence a întrebat:

Cum preferati?
Va expun prima parerea mea tonguee de o parte eu sunt de parere ca atunci cand iubesti pe cineva trebuie sa-l lasi pe Dumnezeu sa-ti demonstreze daca baiatul cu care esti chiar te vrea te cauta, insa, pe de alta parte se zice ca atunci cand iubesti pe cineva meriti tu ca persoana sa lupti pentru iubirea aia.Eu consider ca a lupta pentru un baiat este ca si cand l-ai obliga sa simta el ceva pentru tine.Eu cred ca Dzeu decide asta si orikat de mult lupti tu pentru el nu conteaza.Cred ca acelui baiat tra sa-i vian de la sine in cap sa te caute,sa-ti arate ca-i pasa de tine,nu sa lupti tu pentru el ca sa mentii iubirea.
Nu stiu daca ati inteles ce vreau sa zic,sunt foarte derutata, nici clar nu mai pot gandii, nici exprima..Am o durere-n suflet. Oricum,ideea e ca nu merita salupti pentru cineva cu care te-ai iubit p bune daca el pur si simplu nu vrea sa se dedice, nu?
Eu mereu am lasat toate astea in voia sortii si mi-am zis ca daca ma iubeste ma cauta, nu tra sa lupt eu pentru el..pentru tot ce a fost.

2 răspunsuri:
| iflirius a răspuns:

Uite ce cred eu :

În primul rând o relație e pentru doi și amandoi trebuie să se iubească la fel de mult și să acorde timp relației la fel de mult.
Poate că băiatul pe care îl placi nu știe cum să îți spună că nu vrea să fie cu tine sau poate tu insiști prea mult...habar n-am. dar poți încerca să discuți deschis cu el despre relația voastră (asta dacă se poate numi relație) și să îi spui ceea ce simți tu de fapt. Apoi o să decideți amândoi cum ar fi corect să procedați...
Sper că te-am ajutat!

| Intelligence explică (pentru iflirius):

Nu..nu sunt intr-o relatie.Baiatul despre care vorbesc a fost prima mea iubire.Ne-am despartit acum 11 luni.Toate durerile mele adunate rezulta din lucrurile pe care cred eu ca el ar fi trebuit sa le faca daca m-ar fi iubit sincer.I-am dat ignore si el s-a intors, trecusera 8 luni fara sa ii adresez un cuvant, iar el a decis sa vorbim din nou ca mai apoi sa procedeze ca de obicei.adica sa sfarseasca prin a-mi arata mereu ca i-a ajuns 5minute de discutie cu mine ca sa se alimenteze,dupa aceea nemaibagandu-ma in seama,devenind ocupat,aratandu-mi mereu parca de faptul ca "si-a batut joc". Vreau sa dispar pentru totdeauna pentru el, nu ma merita si ma doare tot ce a facut sau de fapt ce n-a facut.M-a cautat, am crezut ca ma iubeste, ca ii pare rau, dar a ramas la fel, un abulicoh go on Asta era nedumerirea mea.Sa lupt eu pentru acea dragoste, sau sa las.pentru ca intr-adevar asa e. daca contez pentru el se va intoarce..si el face asta, se intoarce mereu, dar nu ramane pentru mine, raman pe locul 3 pentru el..se intoarce la mine parca sa se asigure ca eu voi fi mereu acolo pentru el..si apoi ma dezamageste ca de obicei, nu-mi mai scrie..nu nimic..Iti multumesc de raspuns, din cate observi si tu durerea mea e profunda si planeaza asupra mea aproape de 1 an.e timpul sa merg in fata.E cea mai mare dezamagire a mea baiatul asta si totusi cea mai mare fericire el m-a facut-o. E prea greu.