anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum procedati daca va inseala partenerul?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fiecare pe drumul său, clar.
Dacă l-am prins în fapt își iau bătălie amândoi și pe rând de le merg fulgii, să-i ferească Sfântul. Doamne ferește.
Pa, pa.

7 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Nu stiu cum as reactiona in momentul de fata deaorece nu concep asa ceva. daca relatia nu ar fi serioasa i-as da papucii clar dar acum nu stiu ce as face. probabil l-as da afara din casa si m-as gandi bine la tot ce a fost si ce va putea fi. restul ramane de vazut.

| anad a răspuns:

Cred ca nu as putea sa iert deoarece am mare incredere in oameni si in cuvantul lor, dar si cand m-a dezamagit cineva, mi-l scot de la inima!

| mircea a răspuns:

Depinde in ce fel. Pentru inselat in felul "acela", eu i-as zice hai pa si du-te! Motivele nu m-ar interesa de loc, chiar daca ar fi la mijloc niste copii. Daca este iertat/a, atunci se intra in zona de aplicare a maximei : "orice fapta buna se pedepseste!"

| Linda a răspuns:

Daca sotul meu m-ar insela si si-ar cere iertare l-as ierta. Daca ar continua ca stil de viata m-as separa pana se lasa de obiceiul asta.
Asa imi trece prin minte lumea care este relatata in Shogun in care sotia merge si plateste pentru sotul ei pretul cerut de o curtezana pentru a-l ajuta pe sot sa se simta bine.
Si de asta mi se pare o idee buna ca cei doi sa nu ajunga la a face dragoste impreuna, pentru ca daca un barbat reuseste inainte de nunta sa fie abstinent sunt sanse foarte mari sa fie fidel dupa nunta.

| Pupily92 a răspuns:

Depinde si de starea in care te prinde. m-am gandit la asta de mai multe ori. odata am zis ca se termina totul si gata, odata ca l-as ierta.alta data ca l-as ierta (depinde cu cine ma inseala. daca ii o prietena, colega, cunostinta...PA! dar daca e vreo panarama de-aia ce s-a nascut pentru a satisface cati mai multi barbati...) si relatia s-ar schimba.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E imposibil de vazut inainte.Nu vom putea decit sa ne dam cu parerea.Deci,cred ca nu pot sa trec cu vederea indiferent cit as spune ca am depasit chestiile astea.

| sunseeker a răspuns:

laughing dragilor, asta e tare de tot! pana nu o patesti nu ai de unde sti cum vei reactiona! 2 foste relatii serioase si 2 - sa-i spunem surprize! nu imi permit sa postez ceea ce am spus dar banuiesc ca va imaginati. concluzia este ca atata timp cat partenerii sunt deschisi si onesti unul fata de celalalt nu are cum sa intervina un al 3-lea/a. Gelozia nu are rost pentru ca de aici se pleaca spre urmatorul pas. pup!

Întrebări similare