Eu am pierdut-o pe mama si crede-ma ca niciodata nu ma voi impaca cu gandul asta. niciodata nu o sa acceppt ca soarta a fost atat de cruda cu ea, un om atat de bun si bland care a crescut frumos 4 copii care iubea florile si animalele. niciodata nu o sa accept ca d-zeu a luat-o cand aveam mai mare nevoie de ea nu ma voi impaca cu gandul ca a suferit enorm inainte sa plece intre ingeri. daca as fi scris aceste randuri pe o coala de hartie toate lacrimile mele ar intinde cerneala. de fiecare data cand vb de ea plang. nu pot sa accept ca nu o s-o mai vad niciodata. multa vreme refuzam sa cred ca nu mai e si parca o asteptam sa intre pe usa. nu pot sa accept insa m-am resemnat. m-am resemnat ca nu va fi langa mine in ziua nuntii mele, ca nu-mi va strange copilul in brate asa cum ma strangea pe mine cand eram mica ca copilul meu nu va avea cui sa-i spuna mamaie. tot ce pot sa mai sper este sa existe viata dupa moarte(desi nu cred) doar asa ma voi putea revedea cu ea... te iubesc mama
Orice s-ar întâmpla trebuie să găseșt puterea de-a trece peste și de-a merge mai departe.
O zi frumoasă!
E foarte greu cand sti ca o persoana draga, care ti-a fost alaturi si pe care tu o stiai mereu acolo, sa nu mai fie..Simti un gol imens, un regret...Sa acceptam moartea unei persoane mi se pare mie foarte greu...Dar timpul le rezolva pe toate.
Ai nevoie de timp pentru asta, de lacrimi sa te descarci, de persoane cu care sa vorbesti despre asta.Ai nevoie poate si de credinta ca exista o alta viata dupa sau o alta forma de existenta a celeilalte persoane, te-ai putea ruga pentru persoana respectiva sa-i fie bine si pentru tina sa accepti asta.
Toata chestia aceasta cred ca depinde de fiecare persoana. E foarte delicat subiectul si cred ca fiecate din noi trece peste o despartire in felul lui. Trebuie sa iti dai tu seama ce e mai bine pentru tine.
Incearca sa crezi ca este mult mai bine acolo, ca a murit implinit si ca atatea zile avea, ca si-a indeplinit scopul aici jos :* Stiu ca este greu.dar timpul le va rezolva. In caz ca nu este copilul tau, vei trece peste.
Littledoctor26 întreabă:
emanuellex întreabă: