Nu exista o metoda concreta pentru a putea uita persoana respectiva. Se spune ca timpul vindeca totul, unii nu sunt de acord cu acest lucru, dar eu sunt suta la suta sigura ca asta este adevarat. Am fost si eu in situatia ta, si timp de aproape 2 ani m-am gindit la el, dar astazi simt ca gata, nu mai am nici o legatura cu el, simt asta si o spun cu tot sufletul. Unicul medicament care vindeca astfel de rani este timpul. Dar daca te-ar ajuta, in timpul liber stai mai mult in preajma prietenilor, fa lucruri care te-ar tine ocupata si nu te-ar lasa sa te gindesti la el. Si inca ceva, stiu ac e greu, dar incearca sa nu mai privesti pozele lui, sa nu ii citesti mesajele. Incearca, cu timpul o sa inveti sa traiesti fara el.
Nu ai cum sa-l uiti atat timp cat il iubesti cu adevarat. Il vei uita doar daca apare un alt baiat mai bun. Bafta!
Si eu am fost in aceeasi dituatie. O solutie ar fi sa te gandesti serios la defecte. In principiu, fetele mai ales ajung intr-un punct in care isi vad partenerul ca pe un baiat fara cusur. Ei bine o data cu despartirea, pentru a scapa de acest idealism (care e principala cauza pentru care care rememoram relatia) e bine ca persoanele de genul tau, karinalovemusic sa inceapa sa constientizeze greselile partenerilor. Crede-ma, ajuta! Sper ca ti-am fost de folos!