anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum reactionati la persoanele care va jignesc pe TPU? sunteti multumiti de moderare?

31 răspunsuri:
| lilith16 a răspuns:

Ii iau peste picior si imi bat pla de ei dar depinde si de starea mea de spirit, cat despre moderare imi sunt sterse răspunsuri inofensive dar aia e((;

| LPCTSTR a răspuns:

De cand punem la suflet ce spun cei care stau la cort?

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Dacă mă jignesc le dau eventual un vot acolo și le dau ignore dacă nu am nevoie de unele chestii pe care le știu. Dacă mă simt fericită, i-o întorc și eu.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Dar cine te-a jignit? Hai că azi sunt pusă pe harțăwinking

| Dalmore a răspuns:

Nu-mi pasă. Dar e scârbos că e lăsat Plato să existe pe aici. Infecție plimbătoare ca aia n-am mai văzut.

| RAY a răspuns (pentru Dalmore):

Voi doi ati face un cuplu minunat, ti-a dat ignore?

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru RAY):

laughing ar fi nice să ne invite la nunta lor rolling on the floor

| RAY a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

rolling on the floor mor de ras numa la acest gand, ar fi o comedie infinita, lar juca dalmore pe plato

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Le apreciez.Imi plac persoanele care "jignesc" pentru ca imi dau niste palme sa ma trezesc la realitate.

Nu sunt multumit de useri.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce nu esti?

Sunt curioasă pe cine ar alege ca „naș" rolling on the floor și cu cine se „cuplează" „nașu'" ăsta...

| Dalmore a răspuns (pentru RAY):

Mi-a dat ignore de mult. Nu m-aș atinge de așa ceva nici dacă ar fi ultimul bărbat de pe pământul ăsta.

| RAY a răspuns (pentru Dalmore):

Daca voi doi ati ramane singuri am disparea ca specie ce trist crying

Cine da mai multi bani desigur

0$
0€
±
winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai pus întrebarea asta din cauza mea, nu?

Http://www.youtube.com/watch?v=KQtJKlUZ83s
e jumatatea lui de asta nu se insoara :))
au existat astfel de cupluri
toata ziua se certau
era romantic

Nu,nu esti atat de important

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Ok,greșeala mea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Închei discuţia cu ei, nu îi mai bag în seamă pur şi simplu.Doar n-o fi să pun la suflet nişte jigniri primite fie din partea unor puţoi care sunt tari în gură doar în spatele unui ecran, fie din partea unor indivizi frustraţi, vai mama lor.

Corect

| Arrakis a răspuns:

Nu-mi pasa de persoanele care ma jignesc pe TPU. Nu stau sa ma smiorcai la niste admini ca niste urati ma jignesc.
Poti sa-ti confrunti si singur astfel de situatii mai neplacute.
Singurul motiv pentru care ai vrea sa apelezi la moderare e pentru trolling (vreun user retard insistent care urmareste sa te hartuiasca cu poze/date false si alte chestii, insa din pacate pana si termenul asta e cam prost inteles pe TPU).
Eu am fost suspendat anii trecuti si doar pentru ca admonestam useri pe buna dreptate daca o dadeau in bara pe la niste intrebari. De ce? Pentru ca smiorc smiorc la Cristina! Si smiorc smiorc e tot ce conteaza, nu daca esti praf si ti-ai si meritat-o.

| Plato a răspuns:

Depinde cat chef am de ei. laughing

Moderarea e specifica Romaniei anului 2019 - cenzura, abuzuri, patrunjel confiscat, dormim cand e vorba de infractori reali etc.

| aXy99 a răspuns:

Nu. Foarte proasta moderarea.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu prea reactionez. Imi cer eu scuze daca m-am facut inteles gresit astfel incat sa nu se incheie cu conflicte.
Si nu, moderatoarele puteau face treaba mai buna cu niste reguli in plus pe TPU. Nu e asa Cristina (daca imi aduc eu bine aminte)? Stiu ca esti acolo si ma auzi. big grin

Nu da :/

| Andreeush a răspuns:

Le dau ignor și gata.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru lilith16):

Ai o pla? :O socant. Ai grija cu ea, ca e nepretuita (((:

| lilith16 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Pentru persoanele alea am(((; special pentru ele si cu fundiţă cadou

Întrebări similare