Ii iau peste picior si imi bat pla de ei dar depinde si de starea mea de spirit, cat despre moderare imi sunt sterse răspunsuri inofensive dar aia e((;
Dacă mă jignesc le dau eventual un vot acolo și le dau ignore dacă nu am nevoie de unele chestii pe care le știu. Dacă mă simt fericită, i-o întorc și eu.
Dar cine te-a jignit? Hai că azi sunt pusă pe harță
Nu-mi pasă. Dar e scârbos că e lăsat Plato să existe pe aici. Infecție plimbătoare ca aia n-am mai văzut.
mor de ras numa la acest gand, ar fi o comedie infinita, lar juca dalmore pe plato
Sunt curioasă pe cine ar alege ca „naș" și cu cine se „cuplează" „nașu'" ăsta...
Http://www.youtube.com/watch?v=KQtJKlUZ83s
e jumatatea lui de asta nu se insoara :))
au existat astfel de cupluri
toata ziua se certau
era romantic
Nu-mi pasa de persoanele care ma jignesc pe TPU. Nu stau sa ma smiorcai la niste admini ca niste urati ma jignesc.
Poti sa-ti confrunti si singur astfel de situatii mai neplacute.
Singurul motiv pentru care ai vrea sa apelezi la moderare e pentru trolling (vreun user retard insistent care urmareste sa te hartuiasca cu poze/date false si alte chestii, insa din pacate pana si termenul asta e cam prost inteles pe TPU).
Eu am fost suspendat anii trecuti si doar pentru ca admonestam useri pe buna dreptate daca o dadeau in bara pe la niste intrebari. De ce? Pentru ca smiorc smiorc la Cristina! Si smiorc smiorc e tot ce conteaza, nu daca esti praf si ti-ai si meritat-o.
Depinde cat chef am de ei.
Moderarea e specifica Romaniei anului 2019 - cenzura, abuzuri, patrunjel confiscat, dormim cand e vorba de infractori reali etc.
Nu prea reactionez. Imi cer eu scuze daca m-am facut inteles gresit astfel incat sa nu se incheie cu conflicte.
Si nu, moderatoarele puteau face treaba mai buna cu niste reguli in plus pe TPU. Nu e asa Cristina (daca imi aduc eu bine aminte)? Stiu ca esti acolo si ma auzi.
Nu da :/
Pentru persoanele alea am(((; special pentru ele si cu fundiţă cadou
anonim_4396 întreabă: