Ridic acea persoana in picioare, ii zic ca nu e ok sa faca asa si o intreb daca a patit ceva, nu m-as amuza.
Aw
Pai incerc sa ridic acea persoana, sa ii explic care este situatia si apoi mergem mai departe. Asta daca avem treaba.
Daca nu avem treaba stam acolo.
Sau daca am mers la cafea, mergem si bem o cafea. Sau mai bine niste suc. Sau chiar ambele. Combo.
Iar daca este un necunoscut, atunci, tot asa as face . Mai putin partea cu sucul.
Dar daca te apuca de picior, acolo ramai !
Fac o rugăciune, și sun la 112
Iti cucereste piciorul pana atunci si o sa te ia ostatica
M-am obisnuit, mi se intampla zilnic. Ce sa fac... il iert ca mi-a atins pantofii si merg mai departe.
As ridica o in picioare, si i-as spune ca la biserica trebuie sa ingenuncheze nu in fata mea ca nu s Iisus sau vreun Zeu. as intreba o de ce face asta, si ca nu e ok sa se pune in astfel de ipostaze. cred ca i-as cumpara un suc sau ceva, as intreba daca o mancat ceva, i-as cumpara ceva de mancare, mi s ar face efectiv mila.
Am patit. Imi pastrez calmul. Comunic cu persoana respectiva sa vad daca are probleme psihice sau e doar vreo persoana dornica sa faca experimente sociale. Atunci am sunat la politie fiindca era bolnava psihic respectiva persoana.
Ai intalnit vanzatori de maturi ?
Nope. Intalneam des vanzatori de ziare. Intr-un an am vazut un barbat gol alergand pe strada si 4 politisti in urma lui. Nu stiu ce poate sa ma uimeasca iar
Ai vazut ceva cu adevarat mai rar, probabil ca te-ar mai surprinde un grupulet de "Martorii lui Iehova" care se tin dupa tine pe strada
anonim_4396 întreabă: