| Dan a întrebat:

Cum resimti criza mondiala? Am auzit ca vine un alt val de dezechilibru financiar si mai crunt decat primul val.
S-a inceput procesul de schimbare de forte in lume. Vor fi 5 state care in urmatorii ani vor conduce lumea(BCIR), daca vor trece de marea furtuna din 2013.

2 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

O resimt in ideea in care tinerii sunt foarte descurajati de ideea pietei muncii actuale. Nu sunt incurajati iar patronii profita de pe urma situatiei. Nu suntem apreciati. Am devenit la propriu vitele lui Petre Tutea.

mariana
| mariana a răspuns:

Lumea e deschisa pentru schimbare, mai marii ei au tot interesul sa ne indobitoceasca pentru a accepta felul in care, "ne indoctrineaza, ne streseaza, ne carmuiesc", asa cum le convine lor pentru a deveni "mici si servili", pentru a ne lamenta ca, de maine nu mai avem nici un orizont deschis si de aceea este bine ca, "azi sa ne inbuibam" pentru a avea "resursele" pentru ziua de maine, cand va fi mai rau, asa s-a nascut de fapt consumismul, pentru ca ei ne-au transformat din Creatori in Cosnumatori.
Terra este condusa de o mana de oameni bogati, care au puterea de a actiona asa cum vor, daca vor sa fie criza, o declanseaza, daca au vrut sa fie razboi (pentru ca fabricile lor de armamante sa fie eficiente si populatia sa scada), au facut razboaie si tot asa ne-au inbolnavit pentru ca, fabricile de medicamente sa poata vinde cat mai mult etc.
Criza este si ea va avea efecte inca pentru o perioada de timp, eu cred insa ca de fiecare om depinde de a nu se lasa antrenat de spaima pentru ca, atunci este pierdut el si toti ai lui.
Bancile au facut bani, fara acoperire in tezaur si atunci a aparut inflatia si una din alta au tot derivat pana s-a ajuns ca statele pe care le credeam puternice precum SUA, sa aiba datorii foarte mari si sa duca la faliment o mare parte dintre acele firme care au crezut in aceasta putere economica.
Sfarsitul lumii nu va veni nici in 2012 si nici in 2013, el va fi candva insa nimeni si nimic nu va putea cunoaste acel moment.
Nu trebuie sa ne panicam nu este demn de fiinta umana care trebui sa fie rationala si sa traiasca viata pe care o are atat timp cat i-a fost dat.
Ganduri bune, lasati acest lucuri mari pe seama celor ce pot sa aiba o contributie reala, pentru ca noi suntem prea mici pentru a modifica ceva.