anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum respecta fetele/femeile sexul opus? Din ce am fost eu invatat de mic copil si de societate, eu ca purtator de oua trebuie sa fiu primul care saluta, sa deschid usa unei fete, sa ii trag scaunul la masa cand se aseaza, sa nu ii zic ca e grasa/urata/proasta, sa nu dau inapoi daca sunt lovit de o femeie, de fapt sa nu dau in ea orice ar fi " sa stau sa indur orice pentru ca sunt barbat si pot", daca vad unu ca isi bate iubita pe strada sa ma bag si eu ca sa iau eu bataie si fata sa scape, sa platesc eu mai mereu consumatia, daca sunt cu o fata sa nu o las sa duca greutate, sa ma ofer eu sa duc sacosa, sacul de farduri, sa ii fac mai mereu complimente, etc si alte chestii care nu imi mai vin in cap.

Deci, un baiat barbat ( evident nu toti ) fac multe din cele de mai sus, dar fetele/femeile ce fac? Nu ma astept la raspunsuri sa fiu foarte sincer cu voi, mai ales din partea fetelor, dar ma bucur totusi ca intrebarea o sa fie pusa. Astept cu nerabdare raspunsurile voastre. happy

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Parca se voia egalitate intre sexe, dar totusi, bunul simt si scumpa noastra societate ne invata sa facem cum ai spus tu mai sus, sau mai bine spus, sa credem ca e normal sa facem, sa respectam, sa dregem, chestiile de mai sus.

E o nebunie totala cu aceste "diferente" intre barbati si femei.

Personal mi-se pare un comportament de a dreptul penibil cel de mai sus, le puneti pe un "tron" le divinizati, le transformati in niste dive.

Respectul dorit si corect fata de o femeie e cu totul altul fata de respectul care ne-a fost indus sa credem ca e normal in copilarie.

De ce? Crezi ca o cuceresti prin asta?

Cel mai adesea vei fi considerat dragut.
Dar de la tipul dragut care i-a deschis usa, si i-a platit nota pentru toate mofturile ei pana la tipul pe care ea l-ar vrea ca fiind iubit, cel mai adesea, e un drum lung, si nici nu se pupa intre ele. Se vede clar ce fel de tipi prefera fetele in ziua de azi, deci cu asemenea comportament cel mai adesea ea nu va fi atrasa de tine, altele iti vor zambii frumos si te vor considera fatalau, altele vor profita, si in final cele mai putine chiar vor aprecia gestul si vor deveni interesate de tine, pacat ca ele au deja iubit, sau mai bine spus sunt si casatorite, ca asa e, ce e bun se da repede si raman doar rebuturile disponibile.

Eu in general sunt scarbit de semenii mei.

Nici nu stiu, sa rad sau sa plang cand vad tipi ca dau comentarii cu "frumoasa" si alte complimente de acest gen la diferite tipe pe care dupa ce ca ei nu le cunosc, mai sunt si urate, si dupa aia se intreaba de ce dau fetele seen, pai uite, de asta, ca urata fiind s-au gasit 20 de fatalai sa sara cu complimentele pe ea sperand ca o sa ajunga la ea in lenjerie, ea, a luat-o de-a buna si se crede mare diva si asteapta printul calare intr-un 7-ar alb.
Ba inteleg si eu ca trebuie' sa f... si ei ceva, dar prin comportament de genul nu rezolvi nimic, scazi si tu in ochii lor, si barbatii in general, si altii mai prosti, te mai iau si ca model, si pana la urma stai te lingusesti la una, lesini dupa ea cu cadouri chestii, pentru ce? Sperand ca poate se f... cu tine, nu mai bine esti tu destept si mergi la *dame de companie*, ca ori stai dupa ea cu cadouri si atentii, ori mergi la *dame de companie* pana la urma tot aia vrei sa primesti si tot platesti? Nu mai bine mergi tu, iti rezolvi problemele, platesti si pleci? Decat sa-i faci uneia mofturile, sperand ca intr-o zi, poate va vrea sa se culce cu tine?

Acum desigur un barbat cu demnitate si incredere pe sine cel mai adesea nu ar face nici una din cele doua variante de mai sus, pentru simpul fapt ca ei isi apreciaza valoarea, nu se injosesc, iar femeile ii respecta.
Si desigur sunta cazuri si in care respectiva nu accepta atentiile si nici sa-i fie achitata consumatia de respectivul, pentru ca da, s-ar considera *dama de companie*.

Deci ele ce fac? Iti ofera () si compania lor, si cel mai adesea nici de alea nu se stie daca beneficiezi.
Si ba mai mult cel mai adesea castigi o depresie si o tristete cand vezi ca ceea ce ai invatat tu ca fiind bine, nu te ajuta cu nimic in relationarea cu femeile.

Bine, nu zic ca trebuie sa fii de-a dreptul lipsit de respect, dar trebuie sa fii cu o limita ca altfel devine obisnuinta, si ce e mult strica, se plictiseste de tine, si mai important de atat, trebuie sa te intrebi daca merita tipa respectiva.
Iar dupa mine, ele merita sa fie tratate astfel, cel mai adesea dupa ce si-au adus deja contributia in viata ta, altfel spus ti-au facut un copil, si au ramas alaturi de tine o perioada lunga, si desigur in cazurile normale, in care are mainile ocupate, asta legat de deschiderea usii, si alte cazuri in care se intelege ca trebuie sa-ti oferi ajutorul.

Personal prefer sa fiu (si probabil sunt) considerat arogant dar macar ma diferentiez de ceilalti, si mai important de atat, nu sunt considerat fatalau, si stiu ca nu sunt folosit de nimeni.

Si desigur, e si cazul in care fetele respecta barbatii si se vede aportul lor in viata acestora dar cel mai adesea acei tipi deja au un rol important in viata lor.(aici fac referire deja la familie si responsabilitatile normale)
Nu orice flacau care deschide usa unei femei, care ii plateste un amarat de suc va ajunge sa fie respectat.
Totul se face cu o limita, o limita pe care un barbat adevarat cel mai adesea stie unde trebuie sa o puna.

91 răspunsuri:
| PersonajFictiv a răspuns (pentru fal0crat):

Nu ma refeream la voi cand am zis chestia cu cearta, avea legatura cu ideea ca lumea judeca fara sa aiba nevoie de multe detalii.
N-ai intalnit in viata ta un baiat care sa spuna asta, e bun, dar asta nu inseamna ca nu exista.
Crezi ce vrei, ti-am zis doar o idee.

Răspuns utilizator avertizat
| Habbsha a răspuns (pentru fal0crat):

Dacă eu sunt ipocrită, tu ești prost. Hai să încheiem discuția, observ că e prea greu pentru tine să înțelegi niște lucruri.

| Nemessys a răspuns:

Https://www.tpu.ro/......matate-si/

Poftim. Cred ca este o parte din intrebare care s-ar putea sa te intereseze :))). Am ramas surprins cand am citit faza aia.,, iar cand iesim undeva impartim in mod egal nota de plata, de fiecare data" =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ce pot sa zic, iti dai seama ca sunt multi care ar face orice pentru o bucata de ***. :) Iar pentru ca sunt atat de multi pupincuristi, fetele se invata cu naravul si se cred super-staruri. Cam asa apar si fitele si aerele alea de VIP. Si bineinteles ca profita de prostia si de dorinta barbatului de a f...

| Cosmin86 a răspuns (pentru ShaOfHatred):

Ai pus copii mici si firavi la skan? tongue

| Habbsha a răspuns:

Faptul că îmi implici familia într-o discuție care ne privea doar pe noi, nu face decât să demonstreze că n-am gresit numindu-te prost. Restul, e strict părerea ta de care mă doare-n pl.
Nu mai continua discuția că te faci de cct, nu că n-ai fi deja...

| T0T a răspuns:

"De rahat m-am facut in momentul in care te am bagat in seama"
Cineva a spus un adevăr...Altul cu probleme psihice aici pe TPU? Au de toate pe aici văd.

| GoldenZenith a răspuns (pentru Habbsha):

Arata-i cine e șefa, Octy!

| GoldenZenith a răspuns (pentru fal0crat):

N-ai tu fata pentru chiloțeii ei. kiss

| GabiDumitrescu a răspuns:

Fetele/femeile sug p*&a. Mi se pare un tirg corect. Ai vrea sa fie invers?

thinking Nu poți dormi la noapte daca nu știi? Nu are importanță cum sunt eu. happy

| ShaOfHatred a răspuns (pentru Cosmin86):

Adica?

Haha! Fă-ți un ceai și dormi buștean sau nu, am alta idee! Recitește-ți vrajeala plictisitoare de aici și sigur te ia somnul!batting eyelashes

Ești atât de profund! laughing

Drăguț. De jucărie?

Hai, măi, că până la urmă nu ești o cauză pierdută așa cum credeam!
Frumos. happy

IRONÍE, ironii, s. f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.

Si eu care speram sa nu mă iei in serios happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru ShaOfHatred):

In Romania sunt ft putini care chiar stiu sa faca skandenberg happy

| GoldenZenith a răspuns (pentru falocrat):

Așa o fi.

| ShaOfHatred a răspuns (pentru Cosmin86):

Neeeee,fac de-ala "ca in curtea scolii" daca stii cum zic. Ma rog, numa ca e la liceu laughing