| mgtow a întrebat:

Cum reuseste lumea sa traiasca in minciuna intr-o relatie? Relatiile stabile sunt bazate pe minciuna din cate vad, ciudat ca se numesc relatii stabile din contra ar trebui numite relatii mincinoase. Ea e de treaba si serioasa dar a curvasarit si posibil continua sa o faca in continuare, el la fel, a avut 3 partenere dar a fost cu 20 in realitate si lista continua. Daca el o intreaba cu cati a fost inainte, ea zice 3 sau cum a fost cea mai buna faza sexuala pai cu unul in masina, dar in realitate a fost gang bang. Mie mi se pare mai sanatoasa o viata in singuratate, nu exista minciuna la mijloc doar 1 singura persoana.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate, dar de ce te intereseazã cã trebuie sa minti? Si ele mint, mint pentru ca sa para cuminti si de incredere, si ei la fel sa nu creada amândoi ca intr-o zi se poate sa pateasca la fel. Dar nu ar trebui sa te intereseze de minciuni, atât timp cât obti craci. Nu? Asta e ceea ce vrem fiecare.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ai dreptate,darrrrrrr omul e o fiinta sociala,desi are nevoie de cineva langa el,de asta e importanta interacțiunea care o va avea roboti sexuali cu noi,ca sa ne simtit ca daca ar fi o fata adevarata langa noi,omul este o fiinta poligama nu monogama, monogamia e doar la lebade atat, cand numai ai incredere e greu sa ai din nou incredere, practic e frica de a nu fi dezamagit, de a suferi din nou

| Drimmero a răspuns:

Ai si tu dreptatea ta, nervi mai putini, stres mai putin, te simti mai bine,, dar vine si nevoia sa ai un suflet pereche alaturi.

| Freya1 a răspuns:

Sti ca nu toate relatiile sunt asa nu?
Nu stiu daca ai avut o relatie serioasa si cum a fost la tine, dar niste oameni maturi si intelepti isi vorbesc problemele din cuplu.In fond cine te place si te ia te ia asa cum esti, cu trecutul si prezentul pe care il ai.
In general cei care mint sunt cei ce au aventuri pentru a cuceri cealalta persoana si sa o aiba pentru o noapte.Iar cei care fac in relatia serioasa cele mentionate de tine nu se iubesc.

| Hammurabi a răspuns:

Păi nu înțeleg de ce alternativa la o relație trebuie să fie o viață în singurătate. Ok. Nu vrei o relație, nu te bagi într-o relație. Nu toate femeile din lumea asta vor relație.
În altă ordine de idei, chiar dacă ești într-o relație, de ce trebuie să o întrebi "cu câți a fost înainte" sau "care a fost cea mai bună fază sexuală"? Care e rostul? Cu ce te ajută? Are vreo importanță?
Dacă ea te întreabă pe tine, în mod sigur o să răspunzi "habar n-am, cine dracu' a ținut socoteala". Asta ce înseamnă? Că nu poți fi la fel de bun pentru ea?
Deci ce importanță are ce ar putea răspunde la o întrebare care nu-și are rostul?

| mgtow explică (pentru Hammurabi):

Pe mine ma rodea gandul inainte cand una vroia sa fie cu mine o luam pe sus cu inspectia sexuala. Cand le auzeam ca am fost cu ala apoi altul si altii renuntam la ele. O curva nu se schimba niciodata

| Începătorul988 a răspuns:

Salut. Da, ai mare dreptate. Relatiile, din ziua de astazi sunt bazate mai mult pe interes sau minciuna, greu gasind o fata care chiar merita respectata si iubita, dar nu renunta, o sa gasesti pe cineva la timpul potrivit.

| gabriielaaa a răspuns:

Uneori te minți si singur că nu vrei sa accepti realitatea si nu te cred ca e bine sa duci o viata singur.

| mgtow explică (pentru gabriielaaa):

Nu am de ales, am pierdut increderea in femei

| Rihhana1 a răspuns:

Unii oameni chiar isi traiesc viata la maxim, lasa-i pe ei gaseste-ti o relatie serioasa.