Îți creezi o lista și urmezi sarcinile din ia, dar nu prea multe și nu în același timp, cică scopul în viata inducă o sănătate mai bune
E foarte simplu îți faci un program! Eu de exemplu am programul făcut pana la Crăciun desigur am si pauze între sarcinii în caz ca intervine ceva
Trebuie să ai un program bine stabilit și să îl urmezi. În fiecare seară încearcă să-ți faci un program pentru următoarea zi, în care notezi tot ce vrei să faci, absolut tot, în ziua respectivă. Scrii ce faci în fiecare oră, la cât te trezești, ce faci după, la ce oră iei micul-dejun, prânzul, cina, la ce oră faci curat, gătești, înveți, scrii (habar n-am, scrii orice activitate pe care vrei s-o faci în ziua respectivă și scrii și ora). Iar dacă ai de învățat, nu uita să iei și câte o pauză, de fapt, așa se învață eficient. În pauze poți să ieși pe afară, să bei apă, să iei o gustare, să te relaxezi. Eu așa funcționez cel mai bine, programându-mi fiecare pas din zi, altfel nu reușesc să fac mare lucru și pierd ziua degeaba. A da, era să uit, bifează sarcinile pe care ai reușit să le îndeplinești. Succes!
1000bodies întreabă:
Utilizatoare123 întreabă: