Ma gandesc c fumatul imi afecteaza sanatatea, mai ales plamanii si ca tot el imi scurteaza si viata.Si nu imi mai trebuie ceva care imi face atat de rau.
Mie mi-a fost foarte simplu:urasc chistocurile, urasc mirosul de tigara de aceea nici nu am incercat si nici nu doresc sa incerc.
Pai ma gandesc ca dau bani degeaba..si ma imbolnavesc..plus ca sunt alergica la fum..incep sa tusesc daca simt mirosul tigarii.
Foarte simplu... am un regim foarte sănătos şi pur şi simplu nu suport mirosul de țigară, alte tentații (droguri, alcool în exces sau "ierburi" legale) pur şi simplu e mai importantă performanța sportivă.
"rezist" pentru ca nu e o tentatie. am fumat si eu 3 luni acum ani buni dar cand am vazut cati bani dau am lasat-o balta. acum nu as fuma pentru ca duc o viata destul de sanatoasa ( mananc sanatos si fac mult sport) si doar tampit sa fiu sa stric asta fumand sau mai stiu eu cum
In primul rand ambitia si un regim de viata cat de cat sanatos. Plus avantajele pe care o sa le ai si cati bani o sa economisesti.