| HazelEyes77 a întrebat:

Cum reusiti sa va calmati cand sunteti pusi intr o situatie care va scoate din minti? Sunteti o persoana care se aprinde repede si reactioneaza urat daca e deranjata de comportamentul celorlalti?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Sunt o fire mai vulcanica de fel eu, mai impulsiva,, dar de obicei incerc sa ma controlez si asta si vreau, sa nu trec la fapte aiurea din cauza nervilor.

| HazelEyes77 explică (pentru Drimmero):

Stapanirea de sine e totul nu trebuie sa te lasi acaparat de nervi ca cine stie ce se poate intampla.

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

E suficient o privire. They know they fucked up. Nu mă exprim verbal mereu dar îmi dau voie să îmi trăiesc emoțiile acelea, nu mă feresc să arăt că sunt dezamăgit / scârbit. Şi persoana aia nu mai pupă atenție din partea mea apoi dacă vorbim de cunoscuți. Când e vorba de străini depinde de dispoziție. Ştiu că melteanul tot meltean rămâne şi dacă îi atragi atenția. Dar uneori nu mai suport şi sunt foarte vehement. De exemplu când văd pe cineva Cum aruncă pe jos. Vreau să simtă că dacă nu ridică aia de pe jos mor cu el de gât. Când eram mic şi mă enerva frate-meu aruncam în el cu tot ce prindeam la mână. Acum arunc cu priviri. Pătrunzătoare ca un pumnal.

| HazelEyes77 explică (pentru Bacemi):

Va duelati din priviri...imi place. Si eu sunt la fel.

| whatevernvm a răspuns:

Înjur când mă enervez. Sau rad

| Freya1 a răspuns:

Sunt o persoana foarte vulcanica si adesea ma simt atacata chiar daca nu este cazul si rabufnesc, nu violent dar verbal ....Incerc sa ma calmez respirand incerc sa fac liniste in jurul meu sau plec undeva intr-un loc mai calm si vorbesc cel mai probabil cu o alta persoana apropiata iar cand ma intorc schimb subiectul si vorbesc dragalaseni sa trecem peste

| Staind a răspuns:

Ma intreb de ce las situatia sa ma controleze si sa ma faca sa devin nervos.
Cu toate astea, nu reusesc sa ma calmez mereu, si daca din nefericire esti persoana care-mi provoaca nervii, o sa folosesc tot ce stiu despre tine ca sa te fac sa te simti ultimul om. Dar evit sa ajung acolo, pentru ca de obicei se reteaza si legatura cu persoana.
Ma aprind repede daca ma calci pe coada, dar nu reactionez vizibil decat atunci cand e prea tampita treaba.
Sunt oribil la nervi, asa ca ma feresc sa afisez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum mă calmez? Foarte simplu! Numele de cod este V O D K A.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Incep sa plang ca o idioata si ma inchid in mine.