| djcyp a întrebat:

Cum s-o uit pe fata care o iubesc enorm?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Prima data trebuie sa afli daca trebuie intr-adevar sa o uiti.

28 răspunsuri:
| Brotacelu a răspuns:

Nu cred ca o sa o uiti prea curand,... sigur

| LoryM22 a răspuns:

Pai incerci sa vezi daca si ea inca te mai iubeste ca uneori te desparti si din orgoliu ' poate v-ati certat. Daca vez ca e anul mai da semne de impacate dupa 1 luna cam asa atunci trebuie s ate resemnezi.Stiu ca este greu sa treci peste aceste momente, insa trebuie s ate gandesti ca e anul te-a iubit cu adevarat daca te-a lasat din orice, nu te merita si sigur iti vei gasi jumatatea mai devreme sau mai traziu, nu drepuie sa dramatizezi sau sa te consumi enorm pentru ca asa este viata.Mereu avem pe cineva care ne asteapta in lumea asta sa ne ofere dragostea lui/ei adevarata.Bafta si te rog sa nu suferi mult, nu te inchide in tine, fa iesiri in oras cu prietenii, altceva numai nu sta in casa fara sa faci nimic, iti va fi mult mai usor sa treci peste.

| kh1ss a răspuns:

De uitatat nu ai sa o uiti... dar poti sa incerci sa iti ocupi timpul liber cu ceva, ca sa nu te mai gandesti la ea... si in timp. te vei obisnui fara eahappy timpul le rezolva pe toate... trust me happy

| iiirrriiisss a răspuns:

Nu poti sa-ti impui sa uiti pe cineva. Insa poti face in asa fel incat sa nu te mai gandesti toata ziua la ea, mai pe scurt sa-ti faci un program destul de incarcat cat sa nu mai ai timp sa te mai gandesti la nimeni si la nimic. Doar ca uneori (poate suna stupid), nimic nu te poate face sa uiti de o persoana la care tii asa mult. singurul sfat pe care ti-l pot da este sa ai rabdare!

| Cryss a răspuns:

Pai ca sa uiti persoana iubita... cel mai bine ar fi sa iti gasesti alte ocupatii, iesiri cu prietenii, gaseste-ti un hobby happy si el te ajuta mult. O alta prietena asa repede nu iti recomand sa iti faci decat daca chiar iti place de ea si esti sigur ca o sa te ajute sa o uiti pe fosta.altfel o sa suferiti amandoi happy.
Ce ai zice sa arunci toate chestiile care iti amintesc de ea, sa scapi de ele happy. Pleaca undeva intr-o excursie, mergi cu cortul, la cabana, la mare cu prietenii ca se apropie vara.
Stii cum e : Ochii care nu se vad se uita happy.
Incearca sa te axezi pe activitati care te pot ajuta sa o uiti happy.

Răspuns utilizator avertizat
| diavolitza a răspuns:

Nu o uita, gandeste-te la ea ca la o fata care nu merita happy, nu-ti pierde speranata candva vei iubi enorm o fata ce iti va impartasi iubirea.

| geo1 a răspuns:

Lasa sa treaca o perioada de cca 1 luna; daca nu ai nici un semn de viata de la ea, poate ar trebui sa te resemnezi cu ideea asta - ca nu e a ta. Si eu am avut o experienta similara cu un baiat pe care l-am iubit f. mult in liceu. Si cine crezi ca mi l-a luat? O verisoara de-a mea. Am fost suparata pe ea f. f tare, dar mi-a trecut, pentru ca in facultate am intalnit un baiat exact cum numai in vise imi doream - in prezent este sotul meu. Suntem casatoriti de aproape 3 ani si inca il iubesc - parca mai mult ca la inceput. Referitor la "celalalt", inca este cu verisoara mea si au planuri de casatorie - eu le doresc numai fericire, atata timp cat eu mi-am gasit-o. Asa ca, nu dispera; stii vorba: CE-I AL TAU, E PUS DEOPARTE.

| mikiscence a răspuns:

Incearca sa-i vezi defectele! da cand iubesti si defectele ti se par caliatatilaughing cam greu dar cu putina vointa...reusesti.evita sa stai singur si sa te gandesti la ea... fa-ti o alta prietena eventula...stiu ca-i aproape imposibil...pleaca o perioada din oras .intr-o vacanta.si incarca-te pozitiv!

| rouaroxa a răspuns:

De ce sa o uiti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iesi cu prietenii in oras, asta o sa te ajute foarte mult.Incearca sa iti umplii timpul cu fel de fel de treburi care sa iti ia gandul de la ea. P. S. Vorbesc din proprie experienta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca zici ca ai uitat-o nu va merge... te vei simti si mai prost... daca nu vrea sa fie cu tine incearca sa te distrezi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceiasi situatielaughing e un sentiment nasol rau dar totodata frumos... i-a ma place...imi dau seama dupa cum se uita la mine...cum imi vb...ma ia la intrebari... daca ma ma mut cu o alta fata in bancalaughing)) dar nu am curajul sa ii cer prietenia... e ceva urat ...sa fii timid... dar am reusti sa uit de ea...am iesit cu alte fete...si cu timpul... ea a devenit geloasa...si am reusit sa ii cer prietenia... acum sunte fericiti(fericire de copil, nu de durat)... oricum e totul bine...incerca sa iesi cu alte fete...sa faci un sport...in timpul liber...bft

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in exact aceeasi situatie ca si tine.nu stiu cum sa fac sa o uit...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred si eu trec prin acelasi moment. koaie sti ceva hai sa ne omoram

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu aceeasi problema dar cred ca daca o iubesti enor nu cred ca ar fi vre-un leac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu aceeasi problema dar cred ca daca o iubesti enor nu cred ca ar fi vreun leac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu incerc so uit dar pe zi ce trece cred ca o iubesc din ce in ce mai mult, si-mi dau seama cit de mult imi lipseste, e aproape imposibil asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te omori pentru o fata? vai de viata mea, si eu iubesc si asa de mult imi pare a a fost prima si ea era deja fata mare, dar in fine eu as vrea sa o uit. in caz ca imi poate da cineva sfturi,
va rog cum sa fac? cand ma cert cu ea parca si inima ma doare si o iubesc enorm de mult...ne vedem tot mai rar. suntem 14km distanta, mai demult ne vedeam zilnic dar acu tot mai rar -> 1 p saptama chiar as vrea sa o uit si nu stiu cum SFATURI

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ai mai facut? ti-ai rezolvat situatia? te-ai impacat cu ea pana la urma?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vorbesti cu ia si sai spui ca nu potem fi impreuna si cu incetul se va rezolva veti fii
prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lorely, te iubesc iti multumesc pentru aceste randuri. Si eu m-am despartit recent de fosta mea iubita si ai dreptate. Esti o femeie de nota 10. Multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum vedeti toti suntem in aceiasi situatie si indiferent ce facem nu uitam. cu atat mai mult daca ne vom face un plan pentru pb asta.lasam timpu sa treaca, cu el vom trece si noi si sentimentele noastre

| Trist a răspuns:

Mda.in aceiasi situatie sunt si eu.stiu ca ma iubeste si eu o iubesc. dar acum ne-am despartit.este f f geloasa.nici nu va dati seama... cat e de geloasa. ieri m-am uitat la fundu la una.si pac s-a suparat a plecat si nu a mai vrut sa fim amun2... e incredibil nu stiu ce sa mai fac.as vrea sa o uit dar nu pot si as vrea sa ma impac cu ea.straight facestraight face

| djcyp explică:

Sunt cu ea de 6 ani si 6 luni, a fost prima si la mine si al ea, mai mult de atat singura fata care am sarutat-o, si e foarte frumoasa. E foarte influentabila si mereu se baga prietenii in viata noastra pana am facuta sa inteleaga ca ne vrea raul, cand a inteles a venit fratele iei din spania si a facut-o sa ma uite.era o fata foarte cuminte si foarte frumoasa avea un suflet de milioane.de cand a luat permisul s-a schimbat bine si din cauza lu frtatis-o nu o mai recunosti asta de 6 luni, acum sta cu un baiat bogat si frumos inca nu sunt impreuna dar mi-a zis ca-i place de el.

| djcyp explică:

Sunt cu ea de 6 ani si 6 luni, a fost prima si la mine si al ea, mai mult de atat singura fata care am sarutat-o, si e foarte frumoasa. E foarte influentabila si mereu se baga prietenii in viata noastra pana am facuta sa inteleaga ca ne vrea raul, cand a inteles a venit fratele iei din spania si a facut-o sa ma uite.era o fata foarte cuminte si foarte frumoasa avea un suflet de milioane.de cand a luat permisul s-a schimbat bine si din cauza lu frtatis-o nu o mai recunosti asta de 6 luni, acum sta cu un baiat bogat si frumos inca nu sunt impreuna dar mi-a zis ca-i place de el.

| scubidubi a răspuns:

O iubesc. aveam 1 an jumate de cind eram impreuna si va spun ca am neglijat-o rau in ultimele 3 luni. acum e cu alt baiat, de 1 luna cred, dar tot o iubesc mult de tot.nu ma mai baga in seama deloc, dar stiu ca nu-l iubeste pe baiatu asta. O IUBEEEEESC! nu stiu ce sa mai fac.

| scubidubi a răspuns:

Cre ca eu stau cel mai rau! sintem impreuna de 1 an jumate, sau eram pina acu 2 luni. am neglijat-o rau de tot, desi o iubeam si stiam ca gresesc, dar atunci nu credeam ca ma va parasi. acum, de o luna, are pe altcineva. o iubesc rau de tot si asa, si nu mai stiu ce sa fac sa ma impac cu ea, nu ma mai baga in seama deloc, desi stiu ca nu-l iubeste pe cel cu care e acum. O IUBEEEESC!

Întrebări similare