| MetalRocker a întrebat:

Cum sa adorm mai repede?

Răspuns Câştigător
| Resource a răspuns:

Incearca se bei lapte cald inainte de a te culca, sau pur si simplu nu te mai gandi la nimic, goleste-ti mintea si vei adormi foarte repede happy

12 răspunsuri:
| enearaul a răspuns:

Alearga 1 ora inainte de a te pune in patwinking

| Lora a răspuns:

Incerci sa te relaxezi si sa-ti lasi mintea libera sa nu te gandesti la tot felul de chestii si-o sa vezi cat de repede te va fura somnul.

| DoarOana a răspuns:

Buna Axel,
Incearca ceaiurile din plante care au rol somnifer. Macar sunt naturale si nu va trebui sa folosesti cine stie ce somnifere daunatoare organismului.
Pa, pa

| ingerash_1806 a răspuns:

Somnifer happy

| Nimeni_2549 a răspuns:

Inchizi ochii.

| plg a răspuns:

Cel mai bun mod e sa adormi uitandu-te la tv...sau avand muzica pe fundal, la un volum foarte mic...destul cat sa auzi "bazaitul" facut de boze

| aLeXuTzAXoXo a răspuns:

Inchizi ochii si nu-i deschizi dar mai bine e sa bei un ceai fundita

| ioanabizau71 a răspuns:

1:citeste o carte
2:uita-te la televizor
3:joaca-te pe calculator
Si eu mai am problema de asta cateodata la mine functioneaza (cati ani ai?).

| ipariloti a răspuns:

Salut. Te gandesti la ceva fain, de exemplu ce o sa faci cu o fata pe viitor ( casa/job/"sex" daca vrei laughing ) sau la masina pe viitor, hidraulica etc.winking

| Schmuky a răspuns:

Pai, daca ai probleme regulate de somn, ar trebui sa te duci la un medic pentru a te consulta, dar daca doar nu poti adormi, in timpul zilei fa efort, si noaptea o sa adormi fara probleme. Si trebuie sa faci efort doar cateva zile, ca apoi organismul se obisnuieste sa se culce mai devreme. Crede-ma, am avut si eu problema: Funda?

| DanaVisatoarea a răspuns:

Doar culcate la ora care te culci de obicei si bea niste lapte cald cu zasar sau ceai de menta cu putina lamaie.Aranjeaazati asternutul comod si moale, incearca sa iti faci putin masaj. Punete in pat bea laptele sau ceaiul si puneti o melodie la volumul 1 dar nu melodie rock sau ceva energizant ca o sa iti sara somnullaughing incearca o melodie linistitoare incearca Justin Bieber Down to Earth. Sper ca te-am ajutat imi dai PLZZ funda?

| ZEU93 a răspuns:

Eu ascult muzica cand nu pot adormi si pun televizorul sa se inchida automat happy

Întrebări similare