| Marius131415 a întrebat:

Cum sa ai mai multa incredere in tine? Am facut chestii de care mi-e frica dar tot degeaba, ce sa mai fac?

Răspuns Câştigător
| MotoBlitz a răspuns:

Tu trebuie să te calmezi și să te consolezi, dar da, mersul la un psiholog te va face să nu îți mai fie frică si implicit să scapi de această stare

10 răspunsuri:
| MotoBlitz a răspuns:

Uită-te la Peaky Blinders. Vezi că ai pe YouTube reels si pe Instagram Thomas Shelby Quotes. Am scris un text cu 40 de reguli pentru problema ta, dar încălca niste drepturi și nu am putut să o postez. Numai bine!

| RxTx a răspuns:

Aduți aminte că în lume dureri mai mari sunt
Alegeți o femeie cu sânii mari și albi
Cel ce nu refuză tot cel momește in jur Un sclav e al dorinței si o victimă a durerii
Tu sufletul păstreazăl desprins si pur
Să nu cazi in capcana amara a plăcerii
Incelepciunea in viață este resnunțarea la orice lucru
altfel amar te vei căi
doar rupt de orice graja inseninat vei fi
înafara de asta totul e chin si indurerare
Un joc de artificii este lumea umble goale
Ineacăle in cupe păstrânduți mintea trează
Si izbăvit ești astăzi de aceste vagi icoane si gândul imposibil ce zilnic te asalteaza.
Există doua lucruri la baza ințelepciunii si doua rezvelatii sunt deschise pentru unii
sa nu teinfructi din toate ce se numesc mancare
sa te tii departe de tot ce viu îti pare
Iti place sa sorbi cupa cu versuri rubinii siu versuri de harfe si de flaut
dar daca nu te vei desprinde de toate nimic nu vei fi
In vin o moarte afli si in cupă o magie căci licoarea acesta naste o latură a veciei
Oh inima te doare popasul de pământ alungă de pe inima al pământului vesmânt
si destfel desprins de tină in sfântă curăție spre cerul înalt să îți afli si sens și bucurie
https://www.youtube.com/watch?v=g38s6qLa6qU

| Palorma a răspuns:

Trebuie sa fii îndrăzneț. De mică am fost timida, dar dupa ce am băut alcool pentru prima daca am devenit mai extrovertita... Cel putin la mine a mers.

| gabriel2004o a răspuns:

Fa sport, fă-ți mai mulți prieteni care sa rezoneze cu tine...sunt o grămadă de chestii care sa te ajute

| Marius131415 explică (pentru MotoBlitz):

Dar atacurile de panica le rezolva psihologul?

Pai cum face? explica și mie, dar dvstra ce părere aveți ședințele astea de hipnoza daca faci vreo 15 la număr * 400 lei fac psihologii ceva din tine? Sau dai banii de pomană?

| MotoBlitz a răspuns (pentru Marius131415):

Nu este hipnoza, o să îți pună niște întrebări care o să te facă să înțelegi faptul ca aceste atacuri de panica sunt acționate de niște momente traumatice din gândirea ta. Sunt sigur ca o să te ajute, îți recomand să faci ședințe regulate, o sa fie bine!

Eu am.intrebat ce se întâmplă dacă faci atâtea ședințe de hipnoza, doar atat

| MotoBlitz a răspuns (pentru Marius131415):

Nimic. Nu se întâmplă nimic rău, doar bine, o să fii mai relaxat și nu o sa mai ai atacuri de panica

Pai și efectul ala.de la 15 ședințe tine măcar 1 an?