Sus, change skin, sau, daca ai in romana modifica aspectul. De aici in colo e simplu. Iti apar mai multe skin-uri in casute si tu dai pe unu, daca vrei sa-l pui de tot dai"use", daca vrei sa vezi cum ar arata profiulul tau cu skinul acela da"preview". Sper ca ti.am fost de ajutor. O zi buna!
Draga simona nu mai am hi5 dar am avut...
deci intra pe profilul u si este undeva in stanga(sus)mai multe chestii din cate imi amintesc eu;) trebuie sa fie sa fie si "creeare skin" sau ceva de genul :P... viziteaza si blogul meu http://fasionwithlori.blogspot.com/ poate te intereseaza ii despre moda si despre vedete :P poate te intereseaza:D
Pai, eu mi-am facut un skin de hi5 si as vrea sa il public, nu e prea complicat daca stii structura unui site, si stii sa editezi cu Photoshop. Iti creezi fiecare detaliu, grafica, bara, adaugi fel de fel de imagini, si etc. Dar trebuie sa respecti dimensiunile care iti zice acolo de exemplu 300x29 px... daca intelegi inseamna ca o sa te descurci. Nu mai are rost sa intreb daca stie cineva cum se publica pentru ca nu prea au stiut cum sa iti explice cei de pe aici.
Have fun!
zalisa întreabă:
Vlad_Ionut_1983 întreabă: