anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa devii un om mature?

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Câți anișori are intrebătoarea?

| lpavel a răspuns:

Cand implinesti 18 ani devii matur indiferent ca vrei sau nu... ca nu gandesti ca un matur asta e o alta treaba.
Dar e bine sa pastram o parte din copilarie in obiceiurile noastre asta face viata frumoasa, sau gresesc? Oricum asta e parerea mea!
Nu poti fi mereu serios cu gandul la servici, la casa, la familie cine are etc si iti traiesti viata ca un robot!
Partea copilaroasa din noi (cine o mai are) ne face sa ne bucuram de viata din cand in cand.

| SkandallKamataru a răspuns (pentru lpavel):

Da ce are partea copilaroasa? Eu sunt mereu copilaros si nu vad unde e problema... ma enerveaza persoanele care sunt serioase non stop, strica tot vibe-ul si sunt niste tristi.

| lpavel a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Mai citeste o data comentariul meu! Si eu sunt de aceeasi parere, deci nu vad rostul pentru ce mi-ai dat reply...

| SkandallKamataru a răspuns (pentru lpavel):

Ca copilul din mine asa a vrut.

| lpavel a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Asta-i buna dar exagerezi... laughing

| FreddieM a răspuns:

DPDV social, în Ro, la vârsta de 18 ani. Mental, îți poate lua chiar și decenii.
Experientele vietii+decizii corecte=maturitate. Și după aia, înțelepciunea.
Cheers

| sammie a răspuns:

Un om matur devii la 18 ani. Daca te referi la maturizare, atunci o sa inveti,, sensul " vietii si de fapt cam cat de rai pot fii oameni, viata etc. Cand treci peste niste perioade dificile o sa vezi.