"Referitor la haine are dreptate sau nu?"
Numai daca am vedea hainele, am putea sa ne dam cu parerea. Rozul nu e o culoare naspa, iar rochii cu sclipici vad des la evenimente, arata bine.
Mama ta nu procedeaza corect, pentru ca stilul vestimentar este strict problema ta, dupa 12 ani. Poate interveni doar daca nu esti decenta, dar cand e vorba de culori si modele, trebuie sa te lase sa-ti creezi propriul stil.
Ai putea sa-i sugerezi subtil sa apeleze la un consultant de parenting (psiholog/pedagog).
Vai stiu exact cum e. Mama ta are alte probleme care o face sa isi arunce ura pe tine. Daca n-o poti intreba pe ea despre ce este vorba, trebuie sa afli din alta parte. Si eu aveam o mama oribila cand eram copila, mereu era obsedata sa fie contra ce voiam eu. Dar am avut si momentele alea interesante cand eu sunt de acord cu ea, dar ea s-a razgandit si neaga ca ea a zis. Asta e obiceiul mamei de a isi controla copiii. Cand esti tanar vezi culoarea "roz" ca pe o culoare frumoasa, insa apoi cand cresti preferi culorile mai sterse. N-are rost sa-mi intind inteligenta aici.
Este ceva intre tine si mama ta care o raneste si nu-ti poate spune? Este vreo persoana din cauza careia va certati?
Cearta cu mama, este pentru ca ganditi diferit, avand varste diferite. Femeile sunt obsedate de arta, (sau mai exact feminismul este o arta), mamele isi trateaza copiii ca pe un proiect artistic, iar fiica nu mai poate fi "artista" cand are o asemenea mama. Si atunci fiica se indeparteaza de mama ei, fiind extrem de prietenoasa cu oricine altcineva, gasind sprijinul care mama nu il poate da. Persoanele care nu au parinti sau nu se inteleg cu ei, sta in cercuri mari de prieteni.
Stiu ce e tigania adevarata, ei nu poarta nici roz nici sclipici. Persoanele care vorbesc asa, n-au habar.
Are dreptate in privinta sclipiciului, e tiganesc. Iar cine se imbraca astfel are clar gusturi kitchioase, sau n-are deloc.
Cat despre roz e okay doar purtat din an in pasti.
N-am nimic cu culoarea asta dar purtat in exces nici mie nu mi-ar placea.