| emima a întrebat:

Cum sa fac ca eu sa am incredere in mine cred c a pare stupid dar e adevarat ma jignesc singura ma descurajez singura imi pasa numai de ceilalty de mine nu imi pasa ceilalty eu traiesc dupa parerile celorlati despre mine

Răspuns Câştigător
| Delisha a răspuns:

sad...toti trecem o data in viata prin asta, insa important e sa ramana decat o etapa tranzitorie.
Eu cred ca tu ar trebui sa inveti sa fi mai egoista.Sa te pui pe tine pe primul loc si apoi pe restul.
Incearca sa faci lucrurile dupa placerea si prefernitele tale, fara a te gandi la ce vor spune ceilalti.Multi te vor critica, putini te vor aprecia, insa acei putini trebuie sa iti dea putere sa mergi mai departe.
Cauta o farama de ambitie in tine.Cu siguranta o vei gasi, insa fi perseverneta.
Apoi increderea in sine va veni.
Insa, cel mai important, pentru a putea avea incredere in tine invata sa ai incredere in cei din jurul tau.Nu in oricine, ci in acele persoane putine care te apreciaza si iti sunt alaturi, cum am spus mai sus.

bafta multa, nu iti pierde speranta si visele!happy

6 răspunsuri:
| alexdop21 a răspuns:

Pai asta inseamna ca ai probleme mari, cel mai tare ar trebui sa te increzi in tine, doar tu singura te poti ridica, doar tu poti sa spui ce e bine si ce e rau! Cauta puterea de a spune ca esti tare, daca nu cea mai tare macar tare! Gaseste-ti un punct de sprijin solid si agata-te de orice lucru bun pe care il gasesti la tine

| angel_7904 a răspuns:

-pune parerile celorlalti pe locul 2 si mai intai consoleaza-te pe tine si vezi parerea ta mai intai.

| zuzumic a răspuns:

Daca ai o parere rea despre corpul tau ...dezbracate si punete in fata oglinzi... ia o foaie si un pic si scrie tot ce iti place si tot ce nu iti place... apoi la rubrica asa nu. gandste si cauta solutii sa faci ceva ca sa iti placa din nou .sau uitate mai enten si ppoate o sa vezi... k si daca nu iti place. ceva acolo e dragut...

daca nu iti place ceva in legatura cu viata ta... scrie din nou pe hartie ...si analizeaza bine unde e gresit si unde nu...
uite iti propun un joc
e tot pe baza de hartie si de creion
ai nevoie de un caet normal...
scrie pe o foaie numele primiului tau prieten ...scre varsta la care ai stat cu el .si incerca sa iti amintesti toate chestile dragute pe care lea facut pentru u. ...si tot asa pana la ultimu .incerca sa scrii pe fiecare separat... apoi lasa kaietu cateva zile ne atins... cand iti amintesti de el da o fuga si citeste din nou tot ce ai scris acolo
. Gandeste-te la toate calitatile tale... dar si la defecte... si apoi la cele ale celorlalti... ( o sa ai nevoie de o singura noapte) ai sa vezi... k uni poate nici nu te merita sa te aiba in preajma
k uni merita si trebuie sa te atasezi mai mult de ei. k esti o persoana normala cu calitati si defecte...
iar cand vrei sa iei o decizie gandeste-te ca daca nu risti nu ai sa inveti niciodata nimic... pe mine toate chestile astea m-au ajutat foarte mult

| Cryssy a răspuns:

Salut. Draga mea, as vrea sa iti spun ca nu este bine deloc ce faci, ca iti pasa de parerile celorlalti. Nu trebuie sa iti pese de ce spun celalti despre tine. Dar te inteleg, stai linistita. Asaeram si eu inainte. Dar mi-am dat seama ca nu asta conteaza in viata, acum nu mai imi pasa deloc. Sper sa reusesti si tu sa nu iti mai pese de parerile celorlslti. Mult succes! Te pup!

| Dan a răspuns:

Nu te inteleg cum nu ai incredere in tine? Pai simplu nu ai prieteni, vino aici http://clubulprietenilor.wordpress.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invata sa fii tu pe primul loc sa-ti fie tie bine intai si dupa aia persoanelor din jur.Sau se poate si "daca ti-e bine tie le este bine si persoanelor dragi tie nu? PUPICIwinkingwinking