Ca sa fii o rockerita trebuie sa te simti asa, spre exemplu mie imi place rockul si nu imi pasa cum sunt alti rockeri si cum se imbraca ei,pentru ca eu oricum ma simt asa. Dar ca sa iti raspund la intrebare, iti zic ca rockerii se imbraca de obicei in negru,au blugi negri, tricouri cu formatii de muzica rock, geaca de piele, bratari cu tepi sau pur si simplu, negre. Poarta tenisi sau pantofi negri cu toc( asta pentru fete,e mai potrivit).
Nu conteaza animalele de companie. Nu exista animale specifice pentru rockeri, dar ma gandesc ca ar putea fi ceva mai zgomotos, cum ar fi un papagal...dar tu poti avea ce animal vrei. Daca esti rocker, esti cu sau fara animale.
Nu doar Dimmu Borgir si Bon Jovi e rock ...sunt sute de formatii... daca vrei rock adevarat care vor aparea in istoria muzicii, daca nu sunt deja, asculta si Metallica, Pink Floyd, Led Zeppelin, Helloween, Scorpions, Korn, Megadeth, Disturbed, Nirvana.sunt foarte multe
Rockerii se poarta dur de obicei si nu discuta cu cei dinafara grupului lor. Daca tu ai un grup al tau si sunteti toti rockeri, nimeni nu se ia de voi cam asa era pe la filme, rockerii erau batausi. Isi traiesc viata la maxim, se distreaza tot timpul, nu exista plictiseala pentru ei.
Mie, personal, nu imi place rockul din Romania.
Sper sa devii o mare rockerita!
Cel mai tare raspuns! Deci tu chiar stii care-i treaba cu rockul
1.Usor si cu spor
2.Ca orice om normal, numai ca noi nu ne imbracam ca altii ca niste hipsteri penali si nici nu ne facem brad de craciun.
3.Mai calumea ca tine si selenistii, in orice caz.Suntem la fel de calmi si ca un psihoterapeut, ca toti oamenii normali.
4.Eu n-am.
5.Toti! Toti! T-O-T-I! Atatea trupe stii tu, deocamdata.Incearca Sepultura si Rammstein.
6.E bun,dar nu se ridica la nivelul rock-ului din tari precum cele scandinave,Brazilia,Franta,si chiar Polonia, fiindca polonezii ii au pe Behemoth si asta spune tot despre cat de deschisi la minte sunt, desi si ei sunt estici.
Pace!
Apropo. Ce rock daca tu o,,iubesti" pe Selena? Draga mea, ori una ori alta. rockul nu prea se combina cu,, pitiponisme" din astea.
Rock-ul, ca oricare alt gen muzical, nu este o moda. Este o traire. Da, chiar si maneaua este o traire interioara - fiecare om asculta ceea ce crede ca ii place si melodiile in care considera ca se regaseste.
Daca vrei sa devii rockerita doar pentru a accede in anumite grupuri si/sau pentru a impresiona un anume baiat (cazurile cele mai clasice de altfel) vei da gres. Si o vei face atat de urat incat o sa regreti fiecare secunda in care doar te-ai gandit la chestia asta.
Iti pot recomanda totusi alta chestie, iar decizia va fi la alegerea ta. Acum cativa ani, un bun prieten mi-a spus ceva de genul: "daca vrei sa te numesti ascultator de muzica, pune mana si asculta cate ceva din absolut fiecare gen muzical. Abia apoi iti vei selecta, automat, ceea ce crezi ca iti va place".
Poti incerca sa faci acest experiment, sa asculti de la manele si trance pana la rock si blues (cel din 1920-1930). Cand vei ajunge la partea de rock, poti incepe cu ceva mai soft: un NightWish - Sleeping Sun, un Rammstein - Ohne Dich (Without You), etc. Abia apoi treci la hardcore.
Cat despre haine: nu scrie nicaieri ca trebuie sa te imbraci in negru sau sa ai bocanci nu stiu de care in picioare, sa stai sa te coci de caldura vara. Poti sa te imbraci ca o persoana oarecare, cei care apreciaza rock-ul vor aprecia cunostintele tale in domeniu mai degraba decat modul in care esti imbracata. Una e sa stai de vorba despre Led Zeppelin, Nirvana sau vreo formatie nordica mai putin comercializata dar cu piese foarte tari si alta e sa ai habar doar de 2-3 agarici care acum se considera mari rockeri si care sunt considerati mari rockeri doar pentru ca au o echipa puternica de marketing in spate.
Incearca sa faci diferenta intre marketing si rock. Sunt foarte multe formatii care nu sunt cunoscute tocmai pentru ca n-au avut pe cineva in spate care sa ii faca populari. Si asa se intampla in toate genurile muzicale.
1. numele te da de gol )
2. ca se devii rocker trebuie sa iti placa rockul si sa il asculti, nu sa te imbraci in negru si sa urmezi modelul stereotipurilor.
Eu sunt rockerita si ascult trupele astea :
Breaking Benjamin ( iti recomand melodia Dance with the Devil ), Skillet, Dead by April ( iti recomand Sorry for everything ), Blind Guardian, Slipknot, HIM ( asculta Don't let it go, I love you prelude to tragedy, Beautiful etc. ) Bullet for my Valentine, Nirvana, Aerosmith, Apocalyptica, Eluvetie, Kamelot, AC/DC, My chemical romance, Seether, Sepultura, KISS ( recomand I still love you ), Death Angel, Alice Cooper, Sonata Arctica, System of Down, Epica, Canibal Corpse, Ozzy Osbourne, Within Temptation, Immortal, The Killers, Cradle of Filth ( super rock! \m/ ), Guns'n Roses, Metallica, Sum 41, Three days grace si uite o trupa romaneasca, rock, care e geniala : ALTERNOSFERA. Uite cateva melodii superbe de la aceasta trupa : Cinsprezece sute, Flori de mai, Inchisoarea alba, Drumuri de noroi, femeia nordica, Ne uneste ne desparte, Nu e nimeni vinovat, Mariane flori si multe altele. Cam asta ar fi cu muzica. Cum se imbraca rockerii : tinte, negru, cranii. ATENTIE! NU CONFUNDA UN ROCKER CU UN EMOIST! Pentru ca nici nu se compara. u porti roz si negru! Poti purta negru in combinatii cu gri, rosu, mov, albastru inchis-inchis etc. Ideea este sa ai aplicatii metalice. Daca vrei sa mergi mai departe te poti machia nu negru si eventual un ruj rosu dar asta e deja pentru rockeri avansati. Animalele de companie nu te definesc ca rcker. Nu au importanta. Poti avea un porcusor, poti avea si o tarantula nu conteaza asta. Cum devii rockerita? Fiind devotata 100% acestui stil ( aici ma refer la muzica, nu la vestimantie ). Sper ca ti-am fost de ajutor.
Doamne s-a intors lume cu c*rul in susFanii JB devin fani Bon Jovi, iar toti "bisericosii" asculta Dimmu Borgir(astia sunt satanisti daca vreti si voi sa stiti.in special pentru specimenul asta care a pus intrebarea)Copilita fara minte(cum spune si melodia arhi-cunoscuta) du-te la tampeniile alea de sunete pe care voi le numiti "muzica". Justin Bieber sucks! Metallica rocks\m/
Deci...
1. Mai intai trebuie sa iti placa rock.ul nu sa il urasti.
2. Cauta pe Google... poti sa iti iei de acolo cateva idei
3. E o intrebare aiureaa...
4. Multi
5. Ok
Rock-ul se simte. tu n-ai c sa simti daca asculti porcarii (persoane si mel) promovate de Disney . sa ghicesc. esti indragostita de J.Bieber?
Din toate intrebarile puse de tine o sa iti raspund doar la 2.
Cum vi se pare rockul din Romania? R : absent
Ce animale de companie au rockerii? R : lenese, galagioase, cu pretentii dar degeaba. daca ma gandesc bine si tu ai putea sa fii animalul de companie al unui rocker. incearca
Pro Kira!
Nu e greu,haine negre cu schelete,haine din piele,bijuterii cu tsepi ceva dur, pantofi mari cu toc, etc
Hei.
Daca esti o pitipoanca renunta la asta
In primul rand trebuie sa simti ca vrei,nu ca daca ai vazut pe cineva roker, insemna ca repede vrei si tu, asa cum vor si copii mici jucarii.
Vestimentatia este dupa placul lor.La rokerii alternativi imbracamintea nu este mereu neagra
Hmm,poti sa ai orice animal ar fi bine o papusa voodoo
mda,de obicei au animalute mici, hamsterii sunt deseori intalniti la persoanele acestea, din catestiu.
Nu doar Bon jovi si dimmu borgir sunt cantareti de muzica rock
Rockul din Romania>?! lol
Rock-ul nu tine neaparat de cum te imbraci sau chestii de astea.adica eu personal sunt rockerita de, nu stiu, 7 ani.daca vrei sa te imbraci ca un rocker nu tine totul doar de negru. poate fii orice culoare dar depinde cum le potrivesti... poti purta blugi taiati,tricouri cu formatii,bratari cu tepi, par lung, lantisoare cu diferite semnificatii DAR nu incepe cu semne satanice...rockeritele de obicei ies mai mult in relief, cu un tricou mai largut sau chiar daca ai observat fusta sau rochie sau chiar pantaloni scurti cu bocanci(moda creata de guns'n'roses).
Rockerii nu au neaparat un comportament anume.de obicei un comportament mai dur.dar asta nu inseamna ca nu sunt si rockeri mai sensibili
Rockerii nu au neaparat un anumit animal de companie
Eu asc si Metallica,Guns'n'Roses,Led Zepellin,Korn, Aerosmith, Slipknot.tot felul de trupe.
Rock-ul din Romania mi se pare suficient de bun, adica toti rockerii cu care stau eu, stiu de Cargo sau Iris.asculta trupe de genu
Sper ca am fost de ajutor, deci Rock On\m/
1)Iate dupa o rockarita de pe google
2)Vezi acolo
3)Ca niste rockeri
4)Orice animal cred
5)Nu sunt rocker dar ascult ft mult Linkin Park, Green Day, Rammstein
6)Naspha
KristalPop întreabă: