| CatalinMelinte a întrebat:

Cum sa fac sa ii arat unei fete ca o palc, dar eu emotii cand vorbesc cu ea si daca are prieten?

Răspuns Câştigător
| Lamaitzza a răspuns:

Pai daca are prieten aflii de la altii, da-te si tu in vorba cu unu cu altul si aflii. Din punctul meu de vedere mi s-ar parea interesant daca un baiat mi-ar da flori sau ar face ceva mai special pentru mine, toti baietii te pot invita la suc dar mie mi se pare foarte tare cand au gesturi mai speciale :3. E doar parerea mea! Mult succes si sanatate iti doresc, daca nu reusesti cu fata nu-ti fa griji, undeva acolo ai multe admiratoare! :*

3 răspunsuri:
| 克里斯提 a răspuns:

Nu trebuie sa ai emotii in preajma ei, este doar o fata laughing. Trebuie sa iti spui sentimentele sincere, apropie-te cat mai mult de ea ca un prieten, iar apoi invit-o la un suc undeva. Daca are prieten... poate inca mai ai o sansa.Macar intreab-owinking

| CatalinMelinte explică:

Ea sta in Belgia si a venit si a stat ceva timp, nu are facebook cum sa comunic cu ea?

| bogdan8867 a răspuns:

Salut. in primul rand trebuie sa afli daca are prieten ceea ce poti afla de pe facebook sau spionando ca un detectivhappy
oricum dupa ce afli sa ne spui ca sa gasim o solutie buna pentru tinewinking PS:detectivu era o gluma dar poti incerca