| manaila a întrebat:

Cum sa fac sa nu mai ies la tabla in timpul orei de mate?

9 răspunsuri:
| William a răspuns:

Ai doua variante, ori nu te mai duci la ora ori stai cuminte, nu ridici mana, nu vorbesti in timpul orei.

| OnuOnulică a răspuns:

Pur si simplu ii spui profesoarei ca nu vrei sa iesi la tabla. Iar daca nu merge atunci te prefaci ca ai rau de tabla. (adica cand vezi tabla iti vine sa lesini).

P/S. Muti nu cred dar exista asa ceva laughing

| Jipa95 a răspuns:

Prefate ca te simti rau laughing

| Lαrisα a răspuns:

Deci, da... ar trebui sa stai cuminte si sa nu ridici mana. Sau poti incerca sa eviti contactul vizual, uneori functioneaza. laughing

| kteichd a răspuns:

Cand te scoate data viitoare(cam de 2-3ori) prefate prost eu asa faceam bine am luat un 3 dar dupa pana am terminat 3 ani nu ma mai scos deloc

| SweetMinion a răspuns:

Stai in ultima banca,si nu fa contact vizual cu profesorul,stai ca sfantul pe perete si uite asa trece ora de mate. La mine nu prea merge totusi,cum sunt buna la mate tot pe mine ma scoate la tabla,bosorogul ala afurisit crying laughing ai putea invata de cateva ori lectile, iesi de cateva ori la tabla de buna voie, vede profesorul ca te-ai "mai trezit la realitate" si gata, nu mai are treaba cu tine dupa. Daca nu merge nici asa, atunci spune-i ca ai alergie la praful de creta/la marcare daca ai tabla cu marcare.

| cosmina1998 a răspuns:

Daca esti nu esti foarte buna la mate incearca sa devii pentru a nu te mai scoate la tabla insa daca esti buna..incearca sa arati ca nu stii...winking si atunci scoate pe altcinevawinking

| Ali18sa a răspuns:

Asta e o problema generala laughing Eu una stau in ultima banca si ma ascund dupa colegi ca sa par neobservata de profesor insa nu merge intotdeauna mai ales daca esti bun la mate! Evita contactu cu profesoru, fate ca scrii in momentu in care vrea sa scoata pe cineva sau oferate la tabla cand sunt exerciti usoare sau la o lectie noua ca apoi sa stai linijtit findca nu te va mai scoate! Succes!

| PepiChuxD a răspuns:

Pai de exemplu am un coleg care spune pur si simplu "Nu vreau doamna, nu stiu." in timp ce eu ridic mana ca un copil retardat laughing Nu-stiu daca merge, da' spune ca nu stii.