| Lucifer666 a întrebat:

Cum sa fac sa slabesc? Numele meu este Alex, am 16 ani, iar in aceasta vara m-am ingrasat cu cel putin 15 kg. (acum am 85 +- 1 kg) Nu pot sa-mi inchipui de ce. Am mancat doar legume toata vara. E adevarat cam multa paine, dar oare asta sa fie cauza? Poate ma puteti ajuta.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Alex. Ce inaltime ai?
Poate ar trebui sa astepti dar eu uite ce am facut ca sa slabesc: de cel putin 2 ori pe saptamana am alergat prin parc intre 15-20 de minute pana transpiram! Poti sa alergi de 2, 3 ori pe zi, dar e ok si 1 data doar! Nu conteaza cu ce viteza fugi, repede incet etc, important e sa transpiri si sa simti ca slabesti! Daca te dor picioarele, nu te opri, mergi! Ai grija la alimentatie: fara paine, dulciuri (tort biscuiti, bomboane etc) si fara mancare dupa ore 18.Cam asta ar fi...

Bafta Alex!

3 răspunsuri:
| Lucifer666 explică:

Multumesc Irina. Toata vara nu mancam decat pe la 22:00 poate chiar mai tarziu. Cred ca aceasta este raspunsul. O sa tin cont de ce mi-ati spus, si va multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca o sa tii regim alimentele bogate in calciu si alte saruri or sa se diminueze iar tu esti in crestere, se va incetini ritmul cresterii, ai rabdare ca ai timp sa slabesti.

| anarya a răspuns:

Buna Alex... nu trebuie sa tii o dieta deoarece nu e bine pentru varsta ta. dar cu o alimentatie sanatoasa totul se rezolva, trebuie mancat mai des si putin decat mai rar si mult, si mai ales sa nu se manance dupa 6 seara, bafta!