1. Stai în cameră. 2. Lucrezi online. 3. Nu există. Mai poți să devii meteoreolog în vârful muntelui.
Inveti programare sau ce se cauta pe fiverr, si dobandesti abilitati noi... iti faci treaba ta, nu trebuie neaparat sa faci conectiuni de prieteni.
E bun sfatul dar programarea nu e pentru oricine, am vrut pe editare dar pentru cine lucrez? stiu sa editez dar pentru cine?
Iti faci un cont pe fiverr, postezi acolo un anunt ca stii sa faci editari video sau ce vrei tu, te exprimi foarte bine, si ca faci multe lucruri. Pe urma, pui 3 tipuri de preturi, sa zicem $5, $10, $15, si la fiecare dintre acestea adaugi ceva nou, superior in calitate. Te mai uiti pe la celelalte anunturi despre cum posteaza, si inveti cateva lucruri. Eventual, speri sa te contacteze cineva să-ți ceara sa faci acele lucruri pe care le-ai descris in anuntul tau, si ce vrea clientul.
Ideal, trebuie sa fii PFA sau SRL pentru aceste lucruri, pentru a plati taxele, sa nu faci evaziune fiscala sau alte ilegalitati. Asta inseamna ca trebuie sa emiti facturi pentru fiecare cerere de la clienti, si in fiecare luna sa faci contabilitatea.
Ti se pare greu la inceput, dar dupa o vreme devine ok, ușor. Doar ca, numai așa ai avea o sansa sa ai succes pe propriile tale picioare, iar profitul si cresterea ta in acea profesie va creste in ani.
Job-ul e bun doar daca nu vrei sa te complici cu propria ta afacere (unde este o bataie de cap cam 1-2 ani de zile), dar mereu te va limita la acel salar, si ma refer la 2000-5000 de lei, si sa multumesti sefi ani de zile, etc.
Taci ma dreacu te intrebai eu ceva?
Da, chiar mai sus...
Tu postezi întrebări aici ca să ai cu cine te certa?
Consulta un psihiatru, respectă schema de tratament și revino la viață.
Închiderea in casă, izolarea duce la demență.
Daca n-o fi dus deja.
Un om dement, nu își mai pune altfel de întrebări.
Tu încă ești conștient.
Lucrează cu tine, apropo: niciun tratament din lumea asta nu face minuni. Dacă tu nu ai voința sa lupți, sa ieși, dacă ești major sa îți iei un loc de muncă, oricât de prost platit (de început), vei eșua. Lupta, parca tot ție ți am răspuns acum câteva zile-saptamani la ceva similar.
Pai si dvstra credeti ca daca mi-ati dat un raspuns inteligent se schimba totul? unii cred ca daca ii dai cuiva un sfat i-ai reolvat toate problemele, un sfat posibil sa ajute dar ala e de-abia inceputul, si oricum nu ma cunosti personal sa-mi stii situatia care-i dificila.
Singurul tau inamic e doar mintea ta care observă o realitate deformată.
Desigur că răspunsul meu sau al altui utilizator nu prezintă pentru tine rezolvarea problemelor ci doar un "start" (asta desigur daca îl pui și în practică).
Dacă facem un rezumat al întrebărilor tale și răspunsurilor primite, poți observa singur că respingi orice idee.
Cât despre situația dificila, am scris in primul rand din acest răspuns.
Totuși, pune ți întrebarea: dacă eu am o situație dificila, un nevăzător in ce situație se află? Dar un ciung? dar un om paralizat? dar unul în scaun cu rotile? Astea-s probleme, fii fericit că ești sănătos și întreg.
Repet, apelează la un psihiatru și respectă viitoarea schema de tratament. Dar ți am spus mai sus, niciun tratament nu face minuni, pastilele reduc stările nu rezolva problema.
Nu sta, nu aștepta, fiindcă nu se va întâmpla nimic, de fapt, se va întâmpla. Problemele tale vor avansa și mai mult, vor apărea gânduri ciudate, iar mai apoi chiar "șoapte".
Da,multumesc, dar in ziua de azi daca nu esti mai rau te ia lumea de prost.
Dar de ce vrei sa te izolezi? De ce nu alegi un loc de munca normal? Nu prea ai cum sa stai izolat si sa faci bani, decat daca te inchizi undeva si vine cineva sa iti aduca bani
Tibetanu it-ist, calugarul game-tester, pusnicul maseur cu 16 dani.
Deci ori ai legatura la net si lucri pe pc, ori ai renume si vine lumea la tine sa-i repari, mai e a3a varianta in care esti putred de bogat din oficiu si te faci pusnic pe cea mai pustie insula sau munte si o data pe luna un avion iti face dropshiping food box.
Dar de obicei cei ce se rup de lume nu le trebuie bani si traiesc din ce le da natura in locatia respectiva, ajuta sa fi langa o apa curgatoare sa ai cunostinte bush craft si sa cunosti plante si poame colorate.
Un avocat din Rusia cu o minte luminata in cele practice rar intalnite, vezi user: Advoko MAKES
https://www.youtube.com/c/Advoko
https://www.youtube.com/watch?v=9ItlOFLTUAs&t=885s
petroneladiva882882 întreabă: