| Stefan_Marian_1965 a întrebat:

Cum să-i păcălesc pe părinţii mei să-mi dea bani?

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ti-ar place sa te gasesti in locul lor si sa incerce cineva sa te pacaleasca sa-i dai bani?
Nu cred.
Oamenii muncesc pentru banii lor si in mod sigur iti vor binele, fii cinstit si sincer, e mult mai bine pentru toti.

| darrio2007 a răspuns:

Daca faci asta cu parintii tai, sa stii ca te pacalesti pe tine.Prefer sa nu te sfatuiesc.

| Madayna a răspuns:

Nu trebuie sa-i pacalesti, cere-le frumos si spune-le ce faci cu ei.

| Cσcσ a răspuns:

Cere-le mai! Nu incerca sa ii pacalesti deoarece nu vor mai avea incredere in tine.Asta vrei?

| DanielVălean a răspuns:

Mergi la parintii tai si le spui ca vrei sa strangi bani, si pentru ce, si ca daca vor sa-ti dea cate putin pentru una alta, de exemplu pentru ca ai invatat bine la ceva, pentru ca ti-ai pastrat curat la tine in camera, ti-ai facut patul, etc.
Sau mai bine le zici doar ca vrei sa strangi bani sa-ti iei un telefon nou, si vezi ce vor zice ei sa faci, daca se poate, etc.

| 1cu2idei a răspuns:

Rautate mica ce esti tu... ajuta-i pe parintii tai la treaba si pe urma poti sa le ceri bani ca sa mergi la un suc.

| DaniDanielDani a răspuns:

De ce sa ii pacalesti....de ce sa nu le ceri frumos. Daca vor vedea ca ai o atitudine responsabila eu cred ca ai mai multe sanse sa primesti bani decat pacalinui.

Întrebări similare