| Andreidașchevici a întrebat:

Cum să-i zic unei fete că o iubesc? Dacă ea nu simte la fel? Ce să fac? dau funda celui mai bun răspuns

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Nu trebuie sa-i zici ci sa-i arati prin cum te porti cu ea, cum comunici, desi poti sa-i si spui si vezi ce zice.
Si daca nu simte, aia e, relatia nu merge inseamna, alta la rand, nu e nici o problema, nu e obligatoriu ca persoana pe care o iubesti sa te iubeasca, asta e viata.

Si ea la fel, daca te iubeste, vei simti f repede asta dupa cum se comporta, daca se poarta frumos, daca abia asteapta sa fie cu tine, sa vb cu tine, si asa mai departe.
O fata care vrea sa fie cu tine, care accepta sa iasa cu tine, inseamna ca te place, altfel te-ar fi evitat.

Dar tu incerci si poti spune ca o iubesti desi in general asta se simte, nu se prea spune.
Ii zici clar ca o iubesti, ca vrei sa fi cu ea si asa mai departe, si deci vrei sa stii si ea ce simte, ca sa stii ce si cum la ce drum te bagi.
Ca altfel pierzi timpul.

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și după ce îi zici și știe, ce ai vrea să se întâmple? Mai taie din așteptări și acționează în felul tău.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii trimiti o melodie ca o declaratie de dragoste subtila. De exemplu: https://youtu.be/ViwtNLUqkMY

| Strwberrs a răspuns:

Pai prima data o saluti si incepeti o conversatie. Dupa, te scuzi un pic ca ai intrerupt conversatia si o intrebi:
"Hei, poate tu nu simti la fel, dar sa stii ca eu te plac/iubesc".
Daca ea zice ca nu te place, ii spui:
"In regula, dar sper sa ramanem prieteni /cei mai buni prieteni"
Iar daca iti zice ca da, sunteti impreuna. Sper ca te-am ajutat! Raspuns castigator? Mersi happy

| Mosotti a răspuns (pentru Strwberrs):

Nici nu e asa nevoie sa zica, desi i-am zis sa si zica pana la urma, ideea e ca in mod normal asta se simte daca cineva te iubeste, se simte dupa cum se poarta.
Ca daca aia vrea sa fie cu el si a acceptat sa se vada, daca il suna, daca il cauta, daca abia asteapta sa fie cu el, daca-i da multa atentie, e clar ca-l place.
Si ea la fel, simte asta din partea lui.

Daca era nu simte ca-l place, nu sta cu el, nu iese cu el, il evita cand e vb de relatie.

| Trixt3r a răspuns:

De cat timp sunteti in relatie?

| Yparisa a răspuns:

Daca nu simte la fel, o lași în pace.

| Mosotti a răspuns (pentru Yparisa):

Pai afla imediat daca ea simte, daca o invita undeva si ea accepta, daca se poarta frumos cu el, daca vrea sa fie cu el, e clar ca-l place, nici nu mai e nevoie sa intrebe.

| Yparisa a răspuns (pentru Mosotti):

"daca se poarta frumos cu el"
Asta e o concepție foarte ciudată...
Daca o invită undeva, da, dar dacă se poarta frumos nu înseamnă nimic, e doar o persoană decentă.

| Mosotti a răspuns (pentru Yparisa):

Am zis ca se poarta frumos dupa ce deja au acceptat reciproc sa iasa impreuna, deci deja dupa ce e clar ca s-au placut.