| Ioana2008 a întrebat:

Cum sa ii spun uui baiat cu care nu vb și pe care nu-l am la follow ca îl plac?

Răspuns Câştigător
| SharpEagle a răspuns:

Eu i-as spune asta unei femei atunci cand n-as avea de gand sa fiu cu ea ever sau daca o pastrez a 5-a roata la caruta, de rezerva.
Deci, treci peste, mergi mai departe. Iti vei gasi baitul potrivit, dont't worry. Altfel, va parea ca accepti acest statut de 2nd rank women si relatia, daca va fi una, apai, va fi de pe pozitii total inegale, tu fiind cea care trebuie sa indure si sa se umileasca.

7 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ai zis cum ii "spui" sau?

Si daca da, cum poti sa ii spui cuiva ceva, fara sa ii spui?

Te referi al cum ii dai de inteles?
Doar prin gesturi, sau reactii (mai ales pe retele de socializare), in rest... fara sa comunici cu el, nu prea ai cum.

| oglindasultanului a răspuns:

rolling on the floor ce scrie aici, mersi ca m-ai amuzat azi. Nu-i zici nimic, se vede in cum te comporti, daca te apropii fizic de el, sau macar virtual. Daca omului ii convine ce vede, te baga el in seama.

| SharpEagle a răspuns:

Nu-i spui, ii dai de inteles. Te conversezi cu el pe o tema comuna, aparent interesanta pentru tine, ceva legat de scoala, materie, un anume film, o formatie muzicala etc. Si dai un pic de timp relatiei de amicitie, vezi ce directie ia, vezi daca el pare sa fie interesat de tine. Poate face chiar el primul pas. Dar daca simti ca nu este mai deloc interesat, atunci nu are rost sa deschizi discutia, te vei simti refuzata si apoi frustrata, poate chiar intr-o postura umilitoare. Deci, nu-ti fixa asteptari prea mari (ca sa nu fi foarte dezamagita mai apoi), dar nici rece sa nu fi. Cordiala, deschisa, pusa pe glume samd. Vezi ce iese.

| Ioana2008 explică (pentru SharpEagle):

La un moment dat îmi dădea semne foarte multe ca ma place da de lo a perioada sa răcit foarte tare dar nu de tot adică încă îmi da semne dar mai rar

| SharpEagle a răspuns (pentru Ioana2008):

Poate intre timp are pe cineva si i-a disparut interesul pentru altele. cel putin o perioada...Sau poate ca te-ai distantat tu, din varii motive, mai mult sau mai putin cu intentie.

| Ioana2008 explică (pentru SharpEagle):

Cnad am vb cu el mi-a si I am povestit de ce nu am fost imp mi-a spus intr-un fel aia e și toate la timpul lor și înainte îmi dădea de înțeles ca ii pare rău că n am reușit.Ar trebui sa însemne ca peste ceva timp o sa fim imp?

| SharpEagle a răspuns (pentru Ioana2008):

Eu i-as spune asta unei femei atunci cand n-as avea de gand sa fiu cu ea ever sau daca o pastrez a 5-a roata la caruta, de rezerva.
Deci, treci peste, mergi mai departe. Iti vei gasi baitul potrivit, dont't worry. Altfel, va parea ca accepti acest statut de 2nd rank women si relatia, daca va fi una, apai, va fi de pe pozitii total inegale, tu fiind cea care trebuie sa indure si sa se umileasca.

Întrebări similare