| Deea a întrebat:

Cum sa il fac pe prietenul meu sa nu mai fumeze? Suntem impreuna de aproape un an si ne intelegem super. Dar acum el s`a mutat in alta zona si umbla numai cu baieti care fumeaza si s`a apucat si el de fumat.Cu mine se poarta la fel dar imi e totusi teama. Dau fundita! Msk sad

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, cred ca ii va fi si lui greu sa se lase, ca nu e simplu odata ce te-ai apucat de fumat.Totusi cred ca ar fi bine sa ai o discutie serioasa cu el, sa ii spui ca nu e bine nici pentru sanatatea lui, in plus sunt destul de scumpe.Cred ca daca te iubeste se va lasa, sau cel putin va incerca, ia-l cu frumosu, explica-i frumos cum sta treaba, nu pe un ton care sa il deranjeze, trebuie sa ai rabdare cu el, ca nu e asa usor sa se lase, e nevoie de timp si de ambitie, este ca un drog.Totusi daca vrea poate, si cred ca tu poti sa il convingi, nu te astepta sa se lase in 2 zile, dar incetul cu incetul sa inceapa prin a reduce numarul de tigari fumate pe zi, si pana la urma va reusi. Spune-i ca sa o faca pentru tine, sa iti arate ca te iubeste, poate functiona, e un santaj emotional dar mergehee hee, si prietenul meu fumeaza, intr-adevar ca ma cam deranjeaza fumul, dar totusi nu i-am propus sa se lase de fumat, il accept asa ca m-am obisnuit, poate am sa ii spun si eu lui sa vad daca pot sa il aduc pe calea cea buna.

3 răspunsuri:
| andreea7520 a răspuns:

Explica`i ca`i face rau tutunul chiar daca nu isi da seama de asta si intreaba`l de ce se simte mai bine cand fumeazahappy Spune`i ca vrei pur si simplu sa nu mai fumeze ca ii vrei doar binele etchappy Sper ca va functiona :*

| Brotacelu a răspuns:

Arunca-eu p-aia cu "nu mai vb cu tine daca mai fumezi", sau orice alta chestie d-asta daca, cu frumosu nu vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand vrea sa te sarute stramba-te si spune-i ca miroase ca un mort din cauza tigarii. daca te iubeste mai mult decat ii place tigara, le va lasa. daca nu, vei vedea ca nu merita sa-i suporti duhneala aia urat mirositoare.iti vei cauta un prieten atent care se spala pe dinti si mai mesteca si cate o guma inainte de intalnire.si care are grija de sanatatea lui si a ta.