Simplu:socializand.Nu e chiar asa greu sa iti faci prieteni, trebuie doar sa fi optimista, amabila, sa gasesti persoane care au cam aceleasi interese comune ca si tine, care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine si ince-incet acele persoane din amici iti vor deveni prieteni.
Nu trebuie sa iti fie frica, nu are de ce.Incercarea moarte n-are asa ca, du te si fa-ti prieteni!
Curaj si numai bine!
Intra mai mult aici pe TPU.sa porti conversatii, sa citesti pareri, recomandari. Incearca sa fi mai sociabil, gandeste pozitiv, nu te nsubaprecia. Fi mandra de corectitudinea ta, dar nu te lasa umilita! Aici, mereu vei gasi prieteni!
Stai asa nu inteleg eu zic ca nu-ti petreci timpu cu ei eu fara prieteni n-as trai acum pe bune cu ei te distrezi cel mai bine
1. familia 2.prieteni
eu zic sa arunci dr pc ala pe geam
si sa incepi sa iesi cu ei chesti...
acum si as vrea sa fiu prieten cu snoop dogg
dar nu corespund standardelor lor sociale, educationale si financiare vezi si asa ccaa spor la treaba si de prieteni n-ai cum sa te sper e nevoie fiziologica asa ca spor
Din moment ce au spus ca nu corespunzi standardelor lor sociale, educationale si financiare, nu poti sa ii numesti prieteni.Prietenii apar exact de unde nu te astepti si nu pun conditii, restul sunt doar niste lingusitori (din nefericire cunosc f multe persoane). Infine, dar cati ani ai?
Intr-o relatie de prietenie, trebuie sa inveti a lasa de la tine, a respecta opinia prietenului. Orgoliul n-are ce cauta in astfel de situatii. Apoi, trebuie sa nu-i acorzi incredere totala si sa nu-i ceri luna de pe cer. Pastreaza o anumita distanta si incearca sa fii tu prieten, apoi sa ai pretentia de la cel de langa tine.
Poti incepe cu colegii de clasa.Esential intr-o prietenie e sa aveti cat mai multe in comun, sa participati la cat mai multe activitati, sa strangeti cat mai multe amintiri.Pentru inceput incearca sa te integrezi intr-o gasca deja formata
Sa iti faci prieteni e usor este mai greu sa ii pastrezi, financiaru nu are nici o legatura, intra mai des pe aici si vei gasi destui
LisaJulie întreabă: