Ba... Stiam una, dar s-a maritat
Schema ta e una clasica, iar problema este ca majoritatea vor sa-ti ia banii si sa te paraseasca, in ciuda progresului pe care il faceti ca familie (casa, copii).
Nu stiu cati ani ai, dar ai putea incerca sa "combini" o studenta. Aia e varsta la care fetele ratacesc dpdv al relatiilor, iar suportul tau financiar i-ar prinde bine. Incearca sa frecventezi cafenelele studentesti, fa-te putin observat, vezi grupurile "crush" al facultatilor din zona.
Sa intelegem ca esti unul dintre naivii care tin curvetele astea carora nu le place munca
pai astea care sunt de meserie te fac de cei 5000 de lei in mai putin de cateva ore tatut
au ajuns prostituatele atat de departe incat fac si videochat/onlyfans si prostitutie
am vazut ca s-a ajuns atat de departe ca unele prostituate titrate fac si concursuri, cine sa le castige o noapte (maya moldoveanca din constanta de tine vorbesc )
dar sunt 2 categorii de prostituate> cele independente si astea crede-ma se joaca pe degete cu cineva lipsit de experienta in acest domeniu
si 2: cele carora proxenetul le stabileste tariful si acolo e mai rau ca aia te pot talhari ei sau sa iti faca ei rau cu gasca lor de fatalai intretinuti!
eu zic sa cauti o crestina care sa te placa asa cum esti tu!
Nu le mai da de mancare curvelor!
Cred că ai niște pretenții exagerate, majoritatea superficiale. Găsești niște pițipoance să stea puțin cu tine pentru bani.
Ai gandire de mascul alfa. Ptr tine grasele ar fi potrivite. Cauta o grasa cu bani.