Olandeză și franceză predomină în utilizare
Deși toate cele trei limbi, adică olandeză, franceză și germană, sunt recunoscute oficial ca limbi oficiale, se observă adesea că limba germană este mai puțin folosită de cetățenii belgieni. De exemplu, multe site-uri web belgiene sunt disponibile numai în olandeză și franceză. În germană, aceste pagini sunt în mare parte foarte slabe în domeniul lor. Spre deosebire de franceză și olandeză, germana este rareori predată ca limbă străină în școli.
Lasă asta, tu ce mai faci?
Cum mai ești?
Am fost azi pe pământ maghiar,a fost o onoare pentru ei,desigur,am fost la Mureș,pădure, in principiu bine, discuti primitive, barfe erau, tu fatuca unde esti?
Unde sa fiu, in Belgia... teoretic ar trebui să-mi placă da... nu-mi place deloc, parcă îmi lipește ceva
Ar fi multe de zis
Chiar te gândești serios sa pleci din România?
Degeaba vrei daca nu ai posibilitatea sau nu faci nimic in privinta asta, o sa vad aici de un loc de munca mai bun,nu am la cine sa merg, stiu limba, unde stau, unde lucrez, hai acasa
Poti veni la mine, sunt singur si mi greu, pentru ca nu eram niciodata
Ași veni și mâine, dar parca nu vad ceva de viitor pentru una că mine in Romania
Mai stau suport și eu situația o lună, doua
Dar ce e asa horror acolo?
Nu-mi place deloc, nu stiu mă simt eu incomod
Nu sta,daca te simți asa,la ce folos stai o luna,asa am pățit când am mers la cineva, ma simțeam aiurea, nu eram independent, nu aveam libertatea aia, la început e greu oriunde sa știi
Trebuie sa încerc, nici prea am cum să mă întorc
Te întorci în iad, ceea mai imbecila tara din univers, tara hoților, dai 200 de euro pe blugi de la hugo boss și se rup, ce faci aici, eu dacă plec nici mort nu ma întorc înapoi, asta nu e tara, unde toți te fura
Adevărat,dar e greu la inceput
Las ca in viitor o sa traim in Germania, apoi castel in Brasov
Te-ai făcut vânzător de vise iar
Îl urmăresc pe omul ăsta de mult timp și cred că are printre cele mai bune clipuri în materie de lingvistică de pe YouTube. Uite câteva sfaturi de la el: https://youtu.be/dvMex7KXLvM
https://youtu.be/ZPoIr_LFCsw
Vino în românia lasă Belgia Germania sau ce țară mai este dale dracu ca nu te umple nimeni cu saci cu bani și bani nu-ți poate aduce sănătate înapoi niciodată...
Scrie si tu cu un sens
cristina107 întreabă:
ateu123 întreabă: