| Pixxie00 a întrebat:

Cum sa ma imprietenesc (pe facebook ) cu un strain... De fapt nu e chiar strain, suntem in aceiasi scoala doar ca el e cu un an mai mare si invata dupa-masa iar eu dimineata. Nu ne-am vazut niciodata in realitate dar o prietena de-a mea mi-a zis de el si mi l-a aratat pe facebook. Mie imi place mult de el si vreau sa ne imprietenim, dar nu stiu cum.
Nu vreau sa-i zic: buna ce faci (Asa din prima). nu vreau nimic direct sau ciudat... daca are cineva o idee mai ingenioasa sau un pretext pentru a vorbi cu el pe facebook DAU FUNDA

1 răspuns:
| Moniic16 a răspuns:

Hmm laughing))). Nu vrei sa fi directa thinking Dar cam asta trebuie sa faci laughing)). Incepe cu oconversatie de genu "- Heii :3. Ce faci? ". apoi gaseste un subiect de vorbit cu el. nu doar " - Hei :3! - Buna. - Ce faci? - Bine, tu? - Bine ". pentru ca e aiurea.

Spune-i cate ceva despre tine. imprieteniti-va si aflati cat mai multe unul despre celalalt. dupa " o posibila relatie ".
Doar ca fetele de 12-13 ani, nu prea stiu cum sa abordeze un tip oh go on asa ca degeaba iti explic straight face.