Eu cred ca are dreptate daca ai prietena la ce iti foloseste tehnica asta? renunta ca nu are rost
Bună.
Maturitatea vine o dată cu trecerea anilor peste tine cu bune și cu rele dar asta nu înseamnă că în prezent nu trebuie să gândești ce este bine și ce este rău.
Fii tu însuți.
Pa, pa.
Eu stiu ca baietii se maturizeaza mai greu, deci nu cred ca esti singurul in situatia asta. Incearca sa nu fi imatur de fata cu prietena ta, fetelor de obicei le place un baiat mai avansat decat ele, cu mai multa experienta in relatii. Bineinteles, daca nu reusesti sa te schimbi, iar ea nu te accepta asa cum esti, inseamna ca nu te iubeste cu adevarat. Noroc >
1 esti bine asa cum esti, 2 daca nu te place asa cum esti inseamna ca nu te merita, si TINE MINTE 2 LUCRURI:niciodata nu o sa mearga relatiile intre prietenii si in cazuri ca al tau, adica tu sa fii mai mic decat ea.
Doar cu un an? Stai linistit ca nici ea nu este matura din moment ce e cu tine, doar se preface.
Este de inteles faptul ca iti reproseaza asta. Fiind mai mare ca tine cu un an, gandeste altfel. Daca tu esti "imatur" cum spune ea, intreab-o cum era ea acum un an. Cu siguranta era la fel ca tine. Nu vad nimic gresit in a fi mai copilaros(nu cred ca e vorba de imaturitate).
Peste cativa ani nu se va mai simti aceasta diferenta, dar acum este normal si tu ar trebui sa-i explici asta. Nimeni nu se poate schimba in totalitate pentru o persoana, oricat incearca. Am trecut si eu prin asta, prin ceea ce treci tu. Acum sunt insa bine mersi Nu-ti mai face grji si doar spune-i prietenei tale sa astepte. Bafta:*