Pentru ca asa vrei sa fii ^^. Sigur poti sa fii altfel daca asta vrei cu adevarat. Sunt sigur ca poti sa faci asta.
Distanteaza-te puin de acel colectiv si incearca ceva nou, o "pauza" de la aceste drame, un timp de cunoastere doar pentru tine. Citeste cateva carti bune in legatura cu asta.
Asa vei ramane, nu se va schimba nimic, asta iti este felul tau, tot ce poti face este sa gasesti anturaj, oameni care sa te accepte asa. Nu conteaza zodia neaparat, ca zodiile nu au fost cauza problemei ci invers, in functie de comportamente s-au incadrat oamenii in anumita zodie.
Geloasa vei fi mereu cu oricine, chiar daca constient ti-ai dat seama ca nu e bine, e tot una, din tine vine altceva.
Cam asta e. Poate ai o gena mostenita de la tatal tau sau de la bunica din partea lui, dar nu e neaparat o conditie asta.
Ai frustrări, complexe si suferi de gelozie.
Te poti opri din a mai face lucruri de genul nemaifacan, pur si simplu te abti. Daca nu reușești consulta un psiholog, sau remediazati anumite complexe.
Trebuie sa te pui puțin la punct. Sa înveți sa fii calma și sa nu mai iei deciziile spontan. Citește " Cum să-ți găsești liniștea într-o lume stresantă și agitată" sau "Arta magica a durutului in cot". Dacă nu ți plac, găsește tu cărți de dezvoltare personală, sa vezi ca ele chiar te ajuta
Faci lucrurile astea pentru ca te face sa te simti bine, dar e egoist, si te distrugi pe tine singura, si pe ceilalti din jur. Nu poti schimba ce ai facut dar poti să incerci in continuare sa fii cea mai buna versiune a ta. Cu totii avem defecte, unele defecte ne stapanesc. Tu trebuie sa ti duci lupta, e o lupta a minții, a abținerii. Fericirea adevarata e aia pe care o simti dupa ce ai ajutat un prieten, si iti multumeste ...nu aia pe care o simti dupa ce ai barfit pe cineva si te-ai distrat. Ceea ce m-a ajutat pe mine sa ma dezvolt personal a fost exercitiul. Imi scriam 3 intrebari zilnic intr-un carnet pentru a le raspunde la finalul zilei : 1. Ce lucruri bune ai facut astazi? 2.Ce ai fi putut face mai bine? 3.Cum ai putea sa fii cea mai buna versiune a ta?
Cand scriam raspunsurile deveneam complet constienta de ceea ce fac gresit si ceea ce fac bine. Ma motivam si ma straduiam sa imi ofer la finalul zilei raspunsuri din ce in ce mai bune la acele intrebari, fiindca vazand ca evoluez in bine, ma simteam productiva, aveam o satisfactie extremă ca traiesc viata intr-un mod sanatos, facand fapte bune, usurandu-mi totodata viata mie dar si celor din jur. In timp, vei scapa de defectul geloziei, e vorba de motivare, rabdare, alungarea gandului rau din momentul in care ti-a aparut in minte iar. Incepe sa te dedici ție si nu vei regreta, te vei cunoaste mai bine, vei incepe sa te iubesti, si intr-un final sa poti fii capabila sa traiesti pe cont propriu.
Daca vrei, eu te mai pot sfatui, am si insta, si putem vorbi.
Ce zici tu stia si ea si a incercat dar nu i-a iesit, altfel nu ar mai fi intrebat, in general se intreaba cand ai facut tot ce s-a putut si n-a mers. Din moment ce a intrebat e clar ca isi da seama ca nu e bine ce face.
adelina682 întreabă: