Dacă aș mai avea 18 ani, aș alege ceva gen Extreme Park Cernica, unde există și loc de picnic, pe lângă toată aventura,
însă eu am fost întotdeauna genul aventuros, nu știu ce ar fi spus prietenii mei mai ''așezați'' despre așa o chestie și poate asta ar trebui să faci și tu, să-i întrebi pe ei, nu pe noi, ce le-ar surâde mai tare. Este majoratul tău, nimic de zis, dar și ei trebuie să se simtă bine. Ai putea să scrii opțiunile astea pe bilețele și să-i pui să aleagă ori le dai coli de hârtie și scriu ei ce preferă.
Oricum, cele mai interesante opțiuni mi se par paintball-ul și Water Park-ul, pentru varianta mall (film, biliard, sală de jocuri) sunteți parcă prea mari iar pentru acasă sunteți cam mulți să vă jucați toți pe calculator.
Multumesc de raspuns! Ar fi o idee Extreme Park Cernica.O sa ma consult cu ei si vedem ce facem.
Cu plăcere, distracție frumoasă!
Adopta stilul occidental! Organizezi ceva la un restaurant si le spui invitatilor sa nu vina cu cadouri, dar sa-si plateasca portiile de mancare si bautura si bineinteles, sa puan cate putin si pentru portia ta
In ocdident asa este moda, in felul asta nu facei nimeni imprumut bancar sa umple burtile prietenilor, ci fac prietenii un efort sa-si plt\ateasca propia mancare si bautra si mai doneaza cate 2 lei, pentru mancarea ta.
Cu banii pe care i-ai strans deja, poti pleca intr-o vacanta si vei simtii ca traiesti si ai facut ceva unic cand ai implinit 18 ani.
RAY întreabă: