Cand iti vine sa rozi unghiile, gandeste-te ca nu este bine si oprestete, si eu ma lupt cu asta dar nu reusesc sa scap...
Mnda. chesti e sa iti aduci aminte sa te gandesti. si eu mi-am propus acelasi lucru dar ma tem ca mi-am format un tic si nu mai sesizez cand imi rod unghiile
Si eu mi le rodeam inainte, dar acum le am foarte mari... dintotdeauna mi-au placut unghiile mari, si alea roase erau urate deci, si tu cred ca nu vrei unghii roase, fixeaza`ti in cap ideea ca nu mai ti le rozi si nu mai ti le roade :*
VOINTA! altcumva nu merge! Aceeasi problema am avut-o si eu, ani la rand. Pana cand am inceput sa vad fete cu unghii lungi, frumoase si ingrijite si mie imi era rusine ca ale mele erau roase pana in carne si aratau ca naiba. Tot incercam sa mi zic : ''nu le mai manca... vor creste si vor arata foarte fain" apoi cu fiecare cm care crestea eram tot mai mandra. Eii, de atunci sunt vreo 3 ani, chiar si in momentul asta am unghiilelungi deci... fara sa vrei, nu se poate. Bafta!
Si eu am avut acest tic inainte Dar de fiecare data luam o frunza o hratie si am jucam cu ia ...Gasesteti ceva sa faci cand iti vine sa rozi unghiile
Nicoleta99_2733 întreabă:
heroforyou întreabă:
RAY întreabă: