anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum să nu te mai gândești deloc la sinucidere? Nu-mi găsesc de muncă și cred că nu mai există nicio speranță pentru mine.
Nu spuneți nimic de psiholog, că nu e bani și pe lângă asta îi urăsc.
Mama îmi zice să nu mă agit, să mă plimb, să mă distrez, că o să-mi găsesc eu locul.
Și pe lângă asta dau și peste toți martalogii. Îi suni și-ncep să urle la tine "Cum adică n-ai lucrat la 20 de ani?". Se comportă unii cu mine de parcă am omorât un om, nu că vreau să-mi găsesc și eu scopul în viață.
Abțineți-vă să scrieți comentarii răutăcioase, că nici voi nu sunteți mai breji ca mine.

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Plictiseala e un factor de asa zis depresie imaginara

| sierra1 a răspuns:

"Nu-mi găsesc de muncă și cred că numai există nicio speranță "

aici ori exagerezi, ori minți

| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

Nu mint. Am fost la șase interviuri ca agent de pază și la un magazin la așezat de marfă. La magazin doar s-a uitat la mine și mi-a spus că nu mă descurc.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci ceva ai facut gresit. Gandeste-te ce ai facut in momentul ala. Ori te uitai sau te comportai dubios, ori te miscai greu, ori esti mai incet la minte... daca reusesti sa-ti dai seama de ce duci lipsa, lucreaza la acea cauza si incearca din nou. Nu rezolvi nimic cu sinuciderea. Mai tare pui responsabilitatea de umerii mamei tale si a apropiatilor de a te inmormanta si de a suporta cheltuielile pentru inmormantare.

| anonim_4396 explică (pentru StoicAnalysis):

Așa mă mai apucă pe mine supărările, dar îmi trec repede. Nu mă sinucid. Îmi e frică de ce s-ar putea întâmpla cu mine pe lumea cealaltă.

| anonim_4396 explică (pentru StoicAnalysis):

O să mai încerc! Nu mă las eu doborât așa ușor.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Chestia cu uitatul la tine e o problema.
Fara a te jigni dar lasi impresia ca esti ca lupul paznic la oi.
Plus numele tau de aici.

| 4evergentleman a răspuns:

Din cauza rasismului daca arăți a tigan,daca ești mai brunet! La noi e mult rasism dar acum rasismul se manifesta sub alte forme,gen ești respins sau nebăgat de seamă de colegi,se comporta ostil cu tine daca lipsește ceva la tine se gândesc prins dată că tu ai pus mâna. Eu am mai zis și o mai spun din cauza gunoaielor de țigani care fura și sunt sălbatici suferă și aia buni,educați,dar sunt puțini țigani educați pe lumea asta. Altfel nu e de înțeles de ce nu te angajează,soune-le că te-ai ocupat de treburi casnice după ce ai terminat liceul,că ai ajutat-o pe maica-ta cu treburi casnice sau că ai avut grija de o ruda bolnava. Daca ești mai negricios ( dark) la tenul pielii nu o sa ai viața ușoară în Romania, și asta din cauza majoritatea Rromilor care fura și au un comportament antisocial in societate. La paza ar fi trebuit să te angajeze, du-te la o firma intermediara că îți caută ei loc de muncă, poți încerca și în producție în fabrici ca necalificat sau strânge bani și fă-ți un curs de frizer, de recepționer hotel, de maseur, sunt multe cursuri si de ospătar.

| anonim_4396 explică (pentru 4evergentleman):

Nu sunt țigan rolling on the floor Acesta e doar numele de utilizator.

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci chiar e ciudat, daca nu arăți a tigan e ciudat ce ți se întâmplă, eu cred că ești troll și te plictisești.

| anonim_4396 explică (pentru 4evergentleman):

Mă gândeam să fac un curs de lucrător comercial, dar nu sunt sigur, mi-e să nu-l fac degeaba.