| stuff0happens a întrebat:

Cum sa o convig pe mama sa nu mai fumeze? Ea fumeaza putin. cred si mereu se ascunde de mine. Eu personal urasc fumatul.

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Ea se ascunde de tine pentru ca nu vrea sa fumezi si tu. Stie ca e greu sa te lasi de tigari odata ce incepi sa fumezi. Nu ii reprosa. In schimb incearca sa o faci sa renunte de dragul tau. Incearca sa iei o tigara si sa te prefaci ca o aprinzi sa fumezi cand stii ca e pe aproape. Daca te vede ii spui ca ai vrut sa vezi si tu cum e. Daca ei ii place atat ai vrut sa vezi de ce. Iti garantez ca se va lasa. Trebuie sa mergi la latura sentimentala, acea latura mamei care iti vrea binele si face multe sacrificii de dragul tau.

4 răspunsuri:
| adinaciosescu a răspuns:

Incearca sa-i spui sa o faca pentru tine. Daca te iubeste mai mult ca pe tigari se va lasa.Si eu am fumat pana cand fiul meu de 11 ani mi-a cerut sa fac asta pentru el si pot spune ca am 3 ani de cand nu mai fumez, si e chiar ok.

| midnight_2375 a răspuns:

Incearca sa ii repeti intr-una riscurile care le are fumatul.

Acum ar putea sa fie si o scuza pretul unui pachet de tigari. Sper sa se tot scumpeasca big grin pentru ca am mai observat persoane care fumeaza mai putin datorita pretului unui pachet big grin

Oricum cred ca nu va putea sa renunte asa repede. Sa micsoreze numarul de tigari pe zi...

| princessmary a răspuns:

Si mama mea e la fel, ba mai rau si tata, daca fumeaza 3 oameni prin preajma mea eu de abia mai respir...arunca sau ascunde tigarile ...stiu ca sunt scumpe dar mai de pret e sanatatea, daca nu o convinge asta cand vine de la serviciu lasa-i bilete pe care scrie TE ROG NU MAI FUMA T IUBESC PREA MULT! Pune pe usi foi cu ANTI FUMAT! Si daca nu merge nici asta iai cadou de craciun ceva anti fumat, asta sigur o va ajuta, succes, si mersi mi-ai dat si mie niste idei super.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama e fumatoare inraita... tata e mai ambitios si daca isi propune sa se lase, renunta. dar mama nici chip... fumeaza cate doua pachete de tigari pe zi. ma bucur ca nu m-au tentat tigarile nici pe mine si nici pe sora mea! in afara ca se duc bani aiurea pe 3 pachete de tigari pe zi; nu vreau sa ma gandesc cum arata plamanii ei! Daca ea nu vrea acest lucru, nu cred ca tu o sa reusesti