...eu stiu ca daca ai pijamaua sau lenjeria de pat albastra sau bleu influenteaza partea asta cu...visaaaarea:X:X.
aaa, si cand te trezesti daca te uiti prima data spre fereastra uiti ce ai visat
Se spune ca de multe ori visezi ceva legat de ultima activitate desfasurata.sau daca-ti pui nu stiu ce sub perna iti visezi destinu...prostii. In cazul viselor de multe ori functioneaza efectul placebo; si desigur e f posibil sa fie induse de framantari(sau realizari) din subconstient.dar.cu siguranta nu poti influenta visul, modul sau durata lui
Daca vrei intr-adevar sa recurgi la solutii extreme(altele decat relaxarea dupa bunu' plac) incearca planta viselor, Calea zacatechichi. o poti comanda de la etnoplant: http://etnoplant.ro/shop/produse/4-s...-plic5gr.html. Nu-ti doresc vise indelungate...ci frumoase:P
Ideea e ca tu visezi in fiecare seara 3-4 secunde! doar ca dimineata (avand un somn profund) nu iti mai aduci aminte ce ai visat. nu cred ca este un remediu la asta... sorry
De visat, visezi de fiecare data cand dormi, intr-un anumit stadiu al somnului. Insa e mai greu sa iti amintesti visele. O idee ar fi ca atunci cand tocmai te-ai trezit dintr-un vis, sa ai un carnetel si un pix pe langa pat si sa iti notezi toate detaliile, fiindca apoi vei incepe sa uiti din ce in ce mai mult din el.